Naisten II-divisioona käynnistyi sunnuntaina Kontiolahdessa FB Factorin kotiturnauksella. Ensimmäisessä turnauksessa kotijoukkueelle oli merkattu kolme ottelua, joten jokainen sai varmasti pelata riittävästi. Kokoonpanosta puuttui ainoastaan yksi kenttäpelaaja ja yksi maalivahti. C-tytöistä oli nostettu kotiturnaukseen pelavaan kokoonpanoon kolme tyttöä, joten pöytäkirja oli täynnä pelaajia

FB Factor – TuuU 5-5 (0-2, 3-1, 2-2)

Kauden avauspelissä vastassa oli aina yhtä juonikas Tupis, jota vastaan yksikään joukkue ei tässä sarjassa pääse helpolla. Eikä tämäkään peli tehnyt poikkeusta. Vaikka pallonhallinta olikin pelissä Factorilla, niin ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla komeili Tupiksen 2-0 johtolukemat. Toisessa erässä myös factorin pelaajat saivat maalihanat auki ja peli oli kahden erän jälkeen tasatilanteessa 3-3. Kolmannen erän alkajaiseksi Tupis karkasi jälleen kahden maalin johtoon. Sen jälkeen Factor kehitti loppu kirin sai tasoitettua pelin minuutti ennen loppua, pelatessaan ilman maalivahtia. Molemmin puolin kauden ensimmäinen peli oli vielä hakemista ja molemmilta joukkueilta nähdään kauden aikana vielä varmasti paljon parempia otteita. Tasapeli oli tästä pelistä varmasti ihan oikeutettu lopputulos, johon molemmat joukkueet näyttivät olevan suht tyytyväisiä

Factorin pistetytöt; Anna 2+0, Kiia 1+1, Salla 1+0, Fanni 1+0, Emppu 0+1, Ninni 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

 

FB Factor – Veikot 4-4 (1-1, 1-1, 2-2)

Toinen peli Veikkoja vastaan oli ensimmäistä peliä hidas tempoisempi. Maaleja tehtiin suurinpiirtein vuorotahtiin eikä kumpikaan joukkue johtanut missään vaiheessa yhtä maalia enempää. Jos ensimmäisessä pelissä tasapeli tuntui ihan ok tulokselta niin tästä pelistä olisi ehdottomasti pitänyt saada voitto ja kaksi pistettä. Mutta tämä on maalintekopeli ja jos paikoista ei tehdä maaleja niin silloin voittoa ei ansaita.

Factorin pistetytöt: Kiia 2+0, Anna 0+2, Emppu 1+0, Veera 1+0, Nelli 0+1, Noora 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

 

FB Factor – JorJy 3-3 (1-1, 2-0, 0-2)

Sunnuntai päivän viimeinen koitos ja vastaan asettui päivän kaksi ensimmäistä peliään voittanut JorJy. Molemmilla joukkueilla paras tatsi oli jo kadotettu päivän aikaisempiin peleihin eikä ottelu noussut kovinkaan kova tasoiseksi. Tässäkin pelissä voittoa tarjottiin Factorille, mutta kolmannen erän musta puol minuuttinen muutti varman oloisen 3-1 johtoaseman 3-3 tasapeliksi. Molemmilla joukkueilla oli vielä pelin loppupuolella omat paikkansa tehdä voittoon tarvittava maali, mutta veskarit hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Näin ollen päivän kolmaskin peli päättyi tasalukemiin.

Factorin pistetytöt: Anna 1+0, Riikka 1+0, Oma maali 1+0, Emppu 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Ensimmäinen turnaus on nyt pelattu ja kauden avausvoitto jäi vielä haaveeksi, mutta ei vielä yhtään peliä olla hävitykään. Seuraava turnaus pelataan 27.10.2018 Siilinjärvellä, jossa vastassa ovat sarjan ennakkosuosikit Josba ja SB Welhot.