Naisten II-divisioonan toinen sarjaturnaus pelattiin Siilinjärvellä. Ensimmäisen turnauksen jälkeen voittosarake näytti vielä nollaa ja sitä ensimmäistä voittoa lähdettiin kovasti metsästämään. Linkassa oli tunnelma katossa, kun matka taitettiin yhdessä C-tyttöjen kanssa, jotka olivat menossa pelaamaan Kuopioon.

SB Welhot – FB Factor 8-3 (1-1, 2-1, 5-1)
Ensimmäisessä pelissä saatiin hyvä oppitunti siitä miten käy jos ei olla pelissä mukana täydellä sydämellä. Welhottaret veivät peliä mielinmäärin ja juoksivat ohi pallollisina ja pallottomina oikealta ja vasemmalta. Ilman Vennyn upeita torjuntoja peli olisi ollut paketissa jo kahden erän jälkeen. Kolmannen erän alkuun Factorin tytöt saivat vielä pelin tasoihin, mutta sen jälkeen alkoi Welhot-show ja he veivät pelin selkeästi nimiinsä 8-3. Ei jäänyt paljoa jossiteltavaa. Selkeästi parempi joukkue voitti ja näytti miksi he ovat sarjan kärkipaikalla kahden pelatun turnauksen jälkeen.

Factorin pistetytöt: Maija 1+0, Emppu 1+0, Sini 1+0, Kossu 0+1,  Salla 0+1, Riikka 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste


Josba – FB Factor 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)
Päivän toisessa pelissä nähtiin kuin uudesti syntynyt joukkue. Jokainen pelaaja taisteli viimeiseen saakka ja peli-ilo oli palannut pelaajien kasvoille. Tottakai rakas naapuri sytyttää enemmän kuin mikään muu sarjan joukkueista, mutta muutenkin pelaajat olivat tehneet pelien välissä selkeän ryhtiliikkeen. Peli Josbaa vastaan oli viihdyttävä ja hyvä tasoinen kuten ottelut olivat viime kaudellakin. Ja ennen kaikkea tasainen samalla tavalla kuin kaksi edellistäkin kohtaamista. Nämä pelit ovat niitä jotka kehittävät pelaajia ja pystyvät kääntymään ihan kummalle joukkueelle tahansa. Maaleilla näissä kohtaamisessa ei ole mässäilty siitä pitävät huolen huippumaalivahdit ja hyvin taistelevat puolustukset. Ensimmäisessä erässä ei nähty kuin yksi maali, jonka teki Factor laitakahinan jälkeen. Toisen erän ainokaisesta vastasi Josba kaukolaukauksella. Kolmannessa erässä molemmilla joukkueilla oli hyviä maalipaikkoja joista Josba onnistui hyödyntämään yhden enemmän ja veivät tällä kertaa pisteet maalein 3-2. Mikä mukavinta oli seurata pelaajien yhteistä loppuverryttely pelin päätyttyä. Kentällä mennään kovaa vastakkain, mutta pelin jälkeen voidaan olla jälleen kavereita. Urheilua parhaimmillaan!

Factorin pistetytöt: Maija 2+0, Nelli 0+1, Fanni 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Naisten II-divisioona jatkuu 17.11.2018 Joensuussa jossa kohtaamme uudestaan Josban ja JorJyn. Saa nähdä pystyykö Factorin tytöt nappaa siellä kauden avausvoiton?