NST – Factor 7-3
Ensisekunneista lähtien Factorin tytöt näyttivät ettei jalat jääneet bussiin eikä kotiin. Mieletöntä tekemisen meininkiä! Syötöt onnistuivat kohdilleen, vedot löysivät tiensä maalivahdin taakse ja  Jennican upeat torjunnat siivittivät joukkueen voittoon Lappeenrannan NST:stä. Pelin tempo pysyi koko pelin ajan vauhdikkaana, mutta hallittuna. Kovaksi vastustajaksi tiedetty NST antoi hyvän vastuksen, tämänkertaisessa ottelussa pahimmat vastustajat onnistuttiin pitämään kiinni. Jokainen tyttö ansaitsee kiitettävän arvosanan tästä kauden avausottelusta Kaakkois– Suomen sarjassa.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

 

Factor- Pelicans (musta) 7-1
Kahden tunnin tauko toi kentälle uneliaat tytöt ja vastustaja ei aikaillut tehdessään taululle lukemat 0-1. Herääminen tapahtui ja Factorin tytöt otti pelin haltuun ja aika ajoin nähtiin hienoa peliä, syöttökuvioita ja pitkiä hyökkäyksiä. Kolmas erä meni Kontiolahtelaisten heilutellessa tahtipuikkoa, vastustajan syöttöjä katkottiin ja kaksinkamppailuja voitettiin. Erätauot olivat rauhoittumista varten kovasykkeisestä pelistä.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Päivä Heinolassa oli oikein onnistunut.

Kiitos vastustajille, tuomareille ja kannustusjoukoille! Tästä se kausi taas lähtee eteenpäin.

——————————————————————————————————————————————————————

FB Factor – Papas 0-8
Päivän ensimmäinen vastustaja saapui Kainuun nälkämailta. Vastustaja oli kyllä nälkäinen, ja tuskin ovat koskaan nälkää nähneetkään. Kajaanilaiset olivat kaikessa tekemisessä hieman edellä. Sinnikkäästi otimme torjuntavoiton, ettei ottelu mennyt keskeytykseen. Tästä iso kiitos kuullu meidän maalivahti Irina Päiviselle. Meidän parhaana palkittiin joukkueen pienin Linda ”duracell” Lukkarinen.

SB Welhot – FB Factor 8-2
Päivän toinen vastustaja saapui rakkaasta naapurista, eli Kuopiosta. Welhot olivat tänään meitä parempia, muttei ehkä jatkossa. Tässä pelissä pystyttiin jo hieman haastamaan vastustajaa. Mutta edelleen oltiin hieman vieraskoreita ja jäätiin hieman ”taivastelemaan”. Tämän ottelun parasta antia olivat meidän uusimmat E-juniorit D-tyttöjen sarjassa. Liina Ruotsalainen, Linda Lukkarinen, Aino Tahvanainen ja Eimi Mutanen pelasivat itsensä runkopelaajiksi. Meidän maaleista vastasivat Linda Lukkarinen ja Maija Juvonen. Syöttäjinä kunnostautuivat Liina Ruotsalainen ja Wilma Kosonen. Ottelun parhaana palkittiin lähemmäs 100 torjuntaa päivän aikana uurastanut Irina ” the liimanäppi” Päivinen.
FB Factor – Josba 6-4
Illan viimeinen ottelu oli Josbaa vastaan. Sitä ennen kuitenkin vedettiin happea ja joukkueenjohtaja laittoi tytöt maaten ja taustalle hypnotisoivan rentouttavaa musiikkia. Valot myös sammutettiin. Niinpä osa tytöistä otti ihan nokoset. Näin oltiin valmiita lauantai-illan näytelmään. Ottelun käsikirjoitus meni niin, että Josba menee johtoon ja me hetken päästä kavennetaan. Lopulta kuitenkin meiltä löytyi enemmän tulivoimaa, jolla ottelu saatiin ratkaistua meidän eduksi. Oltiin parempia lukemin 6-4. Ottelun parhaana palkittiin joukkueen kapteeni Maija Juvonen.
Tästä on tyttöjen hyvä jatkaa kautta eteenpäin. Joukkueessa on hyvä pöhinä ja joukkue rokkaa hyvin yhteen.
Kiitoksia tytöille kivasta päivästä!
T.Lassi Tahvanainen