A-tyttöjen kauden toinen I-divisioonaturnaus pelattiin Mikkelissä Sport Forumilla. Tällä kertaa mukana olivat myös kaikki Kainuun tytöt ja kasassa kolme täyttä kentällistä. Tämä näkyi myös vauhtina pelikentällä. Päivän aikana onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja mukaan kotiin viemisiksi täydet neljä pistettä.

SB Welhot – FB Factor 5-7 (2-1, 2-3, 1-3)
Kauden ensimmäinen kohtaaminen SB Welhoja vastaan oli sekavaa pelaamista puolin ja toisin. Pelin tempo ei noussut kovinkaan vauhdikkaaksi ja molemmat joukkueet pääsivät tekemään maaleja vastustajan helpoista virheistä. Molemmat joukkueet hyödynsivät ylivoimatilanteensa mallikkaasti maalien maalien merkeissä. Voi varmaan ilman musta-valkoisia laseja sanoa, että peli oli Factorin lievää hallintaa ja komannen erän lopun kolmen maalin ansiosta peli Factorin tytöille lukemin 7-5.

Factorin pistetytöt: Emppu 2+1, Anna 2+0, Cella 2+0, Jutta 1+1, Kiia 0+2, Janica 0+2

Ottelun tilastot

Maalikooste

FB Factor – Hatsina 14-2 (2-0, 9-2, 3-0)
Päivän toinen savolaisvastustaja oli turnauksen kotijoukkue Hatsina. Hatsinan riveistä löytyy kymmenkunta tyttöä, jotka pelaavat naisten I-divisioonaa. Heistä tänään pelaamassa oli puolenkymmentä. Tämä ei kyllä tällä kertaa kentällä näkynyt vaan Factorin tytöt veivät peliä alusta alkaen mielinmäärin. Ensimmäisessä erässä maalihanat eivät vielä kunnolla auenneet, mutta toisessa erässä sitten toinen toistaan hienompia maaleja rupesi tulemaan liukuhihnalta. Lopulta peli päättyi ajassa 41.26 keskeytyksellä kahdestoistamaalin erolla.

Factorin pistetytöt: Anna 5+1, Salla 2+3, Kiia 2+2, Janica 1+1, Ninni 0+2, Iina 0+2, Emmi 1+0, Noora 1+0, Cella 1+0, Claudi 1+0, Emppu 0+1, Jutta 0+1, Aada 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

A-tyttöjen I-divisioona pelit jatkuvat 2.12.2018 Jyväskylässä, jonne lähdemme taas hieman pienemmällä kokoonpanolla samaan aikaan pelattavien Papaksen naisten pelien takia. Jyväskylässä vastassa ovat OLS ja Hatsina.