Kauden toinen turnaus Varkaudessa ja vastaan asettuvat uusi tuttavuus Varta, joka on saanut riveihinsä laajasti uusia pelaajia, sekä entuudestaan tuttu SB Welhot Kuopiosta. Matkaan pääsimme lähtemään koko joukkueen voimin tällekin reissuille.

 

FB Factor – Varta 12 – 2
Kauden ensimmäinen kohtaaminen Vartaa vastaan, joukkue on aloittanut harjoittelun tänä syksynä ja vastaan asettuu siis uraansa aloitteleva joukkue.

Ensimmäinen Erä alkaa täysin Factorin komennossa, Eli Yks ja Kaksi, Kol ja Nelj ja vielä viides Factorin maali kunnes Varta pääsee laukomaan pallon maaliin ensimmäistä C-Tyttö otteluaan maalissa hyvin pelanneen maalivahtimme Jennan taakse. Erä jatkuu taas kuus ja seitsämän ja summeri päättää painostuksemme.

Toinen Erä, kasi ja ysi, kymppi ja yytoo… Odotukset on kovat ja realistiset että ottelu loppuisi jo toisessa erässä, mutta mutta… Varta saa toisen maalinsa vielä erän loppuun ja tilanne toisen erän jälkeen Factorille 11-2.

Kolmas erä ja mitä tapahtuu joukkueelle? Syöttöpeli loppuu täysin ja joukkue pelaaminen häviää täysin. Yritetään saada ”väkisin” pari maalia ja se näkyy myös joukkueen otteissa. Kolmannessa erässä saadaan enää yksi maali aikaan ja ottelun lopputulos Factorille 12-2.

Vaikka ottelu päättyikin Factorin selvään voittoon niin sarjan edetessä Varta tulee antamaan vielä vastusta joukkueelle kuin joukkueelle, joukkueessa on erittäin hyviä yksilöitä ja Vartan kuin meidänkin maalivahti ansaitsee erityismaininnat hyvin pelatusta ottelusta.

Factorin pistetytöt: Veera Liimatta 1 + 2, Veera Heikkilä 2 +0, Netta Toropainen 0 + 2, Elli Saastamoinen 1 +1, Nea Hulkko 3 + 0, Sira Miettinen 2 + 2, Lilja Tahvanainen 1 + 2, Moona Martikainen 1 + 0,

Jenna Ratinen 5 torjuntaa

Ottelun tilastot

Maalikooste

 

FB Factor – Welhot                  8 – 1
Ottelu jatkui siitä mihin edellinen kohtaaminen jäi, FB factorin nopeat tytöt löysivät taas nopeasti joukkuepelaamisen taidot ja tärkeyden. Koko joukkueelta hienoa peliä. Welhot hyökkäykset olivat kuitenkin parantaneet viime kerrasta ja nyt näimme myös hieman Kuopiolaisten pyöritystä päädyssämme. Jennica torjui maalilla useita kertoja ja puolustus pelaamisemme toimi mallikkaasti, kuitenkin 16 sekuntia ennen loppusummeria Factori johti vielä 8 – 0, mutta puolustajamme loukkaantuminen hyökkäyspäässä avasi Welhoille ylivoimahyökkäyksen ja hyvin maalissa pelannut Jennica joutui antautumaan ja kauden toinen nollapeli jäi saamatta. Ottelun lukemat ansaitusti Factorille 8 – 1

Factorin pistetytöt: Saara Liimatta 2 + 0, Nea Uimonen 1 +0, Veera Liimatta 1 + 0, Elli Saastamoinen 2 + 1, Juliaana Juvonen 0 + 2, Nea Hulkko 3 + 2, Lilja Tahvanainen 1 + 0

Jennica Holopainen 18 torjuntaa

Ottelun tilastot

Maalikooste