Kauden kolmas turnaus pelattiin lähestulkoon kotikentällä vaikka osa pelaajista eksyikin aamulla matkalla hallile. Joukkueen peli-ilme oli todella hyvä ja kaikki odottivat hymyissä suin pelien alkamista ja tottakai illan pikkujouluja.

FB Factor – Josba 2-5 (1-1, 1-2, 0-2)
Voiko päivän enää ihanemmin alkaa kuin pelillä Josbaa vastaan? Varmaan voi mutta ei tämäkään hassumpi tapa ole. Pelaajat menevät kentällä tosissaan mutta rehdisti. Pelin tempo oli todella hyvä ja maalipaikkoja oli läpi pelin molemmilla joukkueilla tuhlattavaksi saakka. Maalivahdit olivat jälleen elementissään ja esittivät useita paraatipelastuksia. Peli eteni kolmannen erän puoleenväliin saakka tasaisena ja sitten pelin kulminaatiopisteessä Factorin tytöt eivät saa vapaasta paikasta palloa maaliin ja jatkotilanteessa Josba karkaa vastaiskuun ja tekee tilanteeksi 4-2. Viimeisen maalin Josba viimeisteli tyhjään maaliin Factorin yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia. Tappiosta huolimatta hieno peli koko joukkueelta.

Factorin pistetytöt: Ninni 1+0, Maija 1+0, Emppu 0+1, Fanni 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

JorJy – FB Factor 5-1 (2-1, 2-0, 1-0)
Niinkuin monessa muussakin turnauksessa tällä ja viime kaudella on huomattu, niin niissä turnauksissa missä pelataan Josbaa vastaan on joukkueen sytyttäminen päivän toiseen otteluun todella vaikeaa. Kuten myös tälläkin kertaa. Ja kun otteluun saatiin vielä ”liian” hyvä alku nopean maalin muodossa niin loppu olikin sitten taas historiaa. Mitään poisottamatta JorJyn taitavilta pelaajilta, jotka taas kurittivat Factorin tyttöjä, niin kyllä joukkueemme olisi pitänyt pystyä esittämään paljon parempia otteita. Sitä saatiin mitätilattiin ja pisteet ansaitusti pinkeille.

Factorin pistetytöt: Salla 1+0, Emppu 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

 

Sarjataulukossa voittosarake ammottaa edelleen tyhjyyttään. Tämän vuoden puolella on vielä yksi turnaus Kuopiossa 8.12.2018 jossa kauden avausvoittoa voidaan taas metsästää. Vastassa siellä ovat Veikot ja Tupis.