FB Factor- Sastamolo 9-4

Kirpeänä sunnuntaiaamuna hypättiin taas bussiin ja nokka kohti harvinaisempaa suuntaa, Kajaania. Ylimääräisiä pelejä, joissa nuoremmatkin pelaajat E- ikäiset pääsivät pelaamaan. Mukaan pääsi kaikki halukkaat, muutamat sairastumiset verottivat pelaajistoa, mutta 11 kenttäpelaajan voimin taisteltiin päivä. Valkut haki bussissa taustatietoa vastustajista, ensimmäisenä vastaan asettui Sastamolo.

Kentällä pelasi koko pelin unelias Factor, jonka kone ei käynnistynyt hyvistä verryttelyistä huolimatta koko ottelun aikana. Pelaillen meni avausottelu, tarvittavat maalit selvään voittoon tytöt tekivät kuitenkin. Kolmannessa erässä muutama pelaaja löytyi harjoitusmielessä kummalliselta pelipaikalta. Ottelusta jäi puuttumaan ilo ja meininki. Muutamia loukkaantumisia ja kolhuja tuli tässä ottelussa. Liekkö vaisun meiningin syynä ollut, ettei tämän päivän otteluista jaettu pisteitä sen koommin. Hyvällä mielellä jengi siirtyi kahden tunnin pelitauolle.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

FB Factor– OFBC 7-2

Tähän peliin tiedettiin vastustajan kovenevan ja pelikin oli virkeämpää, kuin aamulla.

Toivottavaa syöttöpeliä ei valmennus kuitenkaan nähnyt tarpeeksi. Taistelu, peli-ilo ja liike oli jo paremmalla tasolla tässä pelissä. Ensimmäinen maali kirjattiin factorille ajassa  3.43, toinen maali 4.37 tekijänä Elsa ja Lilja. Tässä erässä onnistuivat vielä Jennica ja Seelia ajassa 8.07  ja 11.20. Erän loppuun vielä factorille 2 kertaa 2 min, alivoimat kestettiin hyvin. Irinan torjui maalilla yhdeksän kertaa.

Toisen erän alkuun vastustaja Ella Ahola teki kavennusmaalin 17.32 ja Sira kuittasi factorille 17.54 5-1.  Aholla osui OFBC:ltä toistamiseen 28.14. Irinan torjunnat toisessa erässä 4 torjuntaa.

Kolmannessa erässä Sitä osui toistamiseen ja Seelia teki viimeisen maalin ja tilanne 7-2 Factorille. Irinan torjunnat kolmannessa erässä 7 torjuntaa. Jokainen pelaaja pärjäsi mainiosti näissä peleissä menossa mukana.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

 

Kyllä tästä on hyvä taas jatkaa eteenpäin. Tulevana lauantaina Factorin D- tytöt lähtevät taistelemaan Joutsenoon sarjataulukon johtopaikalta. Vastassa taas uusia vastustajia. On se hienoa ja pelillisesti rikasta pelata yli Savo- Karjalan rajojen.

Kiitos Kajaanin väelle hyvin vedetystä turnauksesta.

Tervetuloa Kontiolahdelle!