D-tyttöjen joulukuun turnaukset menivät päällekkäin ja tämän johdosta pelaajat jaettiin kahteen ennakolta tasaiseen joukkueeseen ja toinen joukkue suuntasi pelaamaan Mikkeliin ja toinen Kuopioon. Eikä se päivä ihan huonosti mennytkään.

Hatsina – FB Factor 0-14 (0-6, 0-8, x-x)
Ensimmäisessä pelissä tasoero joukkueiden välillä oli valtava. Hatsinan pelaajat jaksoivat kuitenkin sinnikkäästi puolustaa maaliaan ja pelin ensimmäistä maalia saatiin odottaa melkein avauserän puoleen väliin. Sen jälkeen maalihanat aukesivat kunnolla ja Factorin tytöt menivät menojaan. Factorin korkea ja aktiivinen karvaus oli Hatsinan pelaajille myrkkyä eivätkä he päässeet avaamaan peliään missään vaiheessa kunnolla. Factorin maalilla Irinalle kertyi pelissä tasan yksi torjunta. Molemmat mukana olleet kentälliset saivat luotua hyviä paikkoja ja kaikkien pelaajien ilme kentällä oli iloinen.

Ottelun tilastot

Maalikooste

 

FB Factor – SB Heinola 9-1 (2-0, 4-0, 3-1)
Toisessa pelissä Factorin tytöt jatkoivat siitä mihin ensimmäisessä pelissä jäivät. Molemmat kentälliset saivat jatkuvasti luotua hienoja maalipaikkoja ja ilman loistavasti pelannutta SB Heinolan maalivahtia myös tämä peli olisi mennyt keskeytykseen. Isosta tasoerosta huolimatta Heinolan tytöt taistelivat urhoollisesti. Osa pelaajista oli vasta 2009 syntyneitä ja jos vaan intoa treenaamiseen riittää niin näistä pelaajista kuullaan vielä. Kaiken kaikkiaan molemmat päivän pelit menivät Factorin tytöiltä mallikkaasti. Jokainen mukana ollut kenttäpelaaja saalisti vähintään yhden tehopisteen ja Irina oli maalilla totutun varma päästäen taakseen vai yhden maalin.

Ottelun tilastot

Maalikooste

—————————————————————————————————————

Lähettiin D- tyttöjen kanssa Savon mualle taistelemaan pisteistä toisena adventtina.

FB Factor- Papas 8-6
Peliohjeena tytöille annettiin ettei pisteitä anneta tänään vastustajille helpolla. Jokaisesta pallosta taistellaan ja palloa toimitetaan kohti maalia. Kolmella laituriparilla jaksettiin pitää nopeaa tempoa yllä ja Iida maalilla otti huipputärkeitä koppeja. Erityisesti valmentajaa ilahdutti tyttöjen peli ilo ja taisteluhenki Jokainen laatikkoon hyppääjä hoiti tonttinsa puhtaasti koko pelin ajan. Palkintona kaksi sarjapointsia.

Ottelun tilastot

Maalikooste

FB Factor- Welhot 7-4
Tunnin tauon jälkeen tytöt oli tulessa jälleen. Pieniä ketju- pari muutoksia tehtiin tähän welhot peliin, kuitenkin niin, että kaikki pääsi pelaamaan. Nuorimmatkin pelaajat taistelivat pippurisesti pidempiä tyttöjä vastaan hyvin. Kurinalaisuus oli tässäkin pelissä avainasemassa. Paikkoja oli vieläkin useampaan maaliin tarjolla ja tässäkin pelissä jokainen hoiti oman tonttinsa mallikkaasti. Erätauolla keskityttiin juomaan vettä ja hengittelemään sekä hiomaan pieniä yksityiskohtia. Mielessä siinti jo Ikean lihapullat ja matkuksen shoppailut.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Aina löytyy kehitettävää mistä ensi vuonna jatketaan harjoittelua. Seuraavaksi keskitytään pikkujoulujen viettoon ja pelikentille palataan vuoden vaihteen jälkeen.