Sunnuntai, pakkasta muutama aste, päivä pilvipoutainen.

Lumisateesta ei onneksi mitään tietoa, eli valmentajan mielestä mitä hienoin päivä päästä pelaamaan kotiyleisön eteen.

Kyseessä kauden kolmas turnaus ja vastaan asettuu jo entuudestaan tutut Coach Team Juuasta ja Varta Varkaudesta, edelliset kohtaamiset päättyivät meidän tyttöjen voittoon.

Coach Team – FB Factor         0 – 5 (0-2, 0-2, 01)
Peli käynnistyy heti Factorin hallinnassa, tytöt pystyvät hyvin pitämään palloa joukkueena hallussa ja kontrolloimaan peliä oman tahtonsa mukaan. Hyökkäyksiin lähdetään koko kentällisen voimin ja samoin puolustaminen tapahtuu myös viisikkona. Ottelu päättyi Factorin selkeään voittoon, useampaakin maaliin olisi ollut tässä ottelussa mahdollisuus jos olisi muistettu muutama perusasia; maila maassa maalin edessä ja katse ylös laukoessa.

Debyytin C-Tyttöjen maalissa tehnyt Irina ansaitusti sarjan aloitus nollapelillä. Koko joukkueelta pirteää peliä ja mikä hienoa, 8 pelaajaa pääsi tässä pelissä pisteille.

Factorin pistetytöt: Irina Päivinen 0+1, 14 torjuntaa, Sira Miettinen 0+1, Saara Liimatta 1+0, Jennica Holopainen 1+0, Nea Hulkko 1+2, Nella Karvonen 0+1, Veera Liimatta 1+0, Juliaana Juvonene 1+0

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Varta – FB Factor                     7 – 12 (1-4, 2-5, 4-3)
Ottelu alkoi ehkä hieman yllättäen, muutaman kymmenen sekunnin pelin jälkeen avausmaali tehtynä, kylläkin Varkauden tyttöjen toimesta, eli peli 1-0 varkaudelle. Edellinen kohtaaminen oli kuitenkin päättynyt Factorin selkeään voittoon ja hieman ihmetystä herätti kuinkas ollaan heti pelin alusta häviöllä. No, tarkoitus oli tässä pelissä koko joukkueella hyökkääminen ja puolustus olisi tässä ottelussa hieman sivummalla. Factorin tytöt alkoivat alkujärkytyksen jälkeen takomaan maaleja koko joukkueen voimin, Vartan tehdessä vastaiskuista säännölliseen tahtiin maaleja täten kaunistellen ottelun loppulukemat 7-12. Factorin hyvästä painostuksesta kertoo vastustajan maalivahdin torjunnat, yhteensä 30 torjuntaa. Joukkueen tasaisuus ja joukkuepelaamien näkyy pisteille päässeiden tyttöjen määrässä, 10 tyttöä pääsi pisteille ja monelle pelaajalle pisteet olivat vain senteistä kiinni.

Factorin pistetytöt: Sira Miettinen 0+1, Nea Uimonen 1+1, Moona Martikainen 1+1, Saara Liimatta 2+2, Jennica Holopainen 1+3, Nea Hulkko 1+0, Veera Liimatta 2+1, Juliaana Juvonen 1+0, Elli Saastamoinen 2+1, Anni Timonen 1+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Vuoden 2018 pelit saatu nyt päätökseen ja joukkueemme siirtyy joulun viettoon sarja kärkenä.

C-Tytöt toivottaa kaikille erittäin hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!