Pitkästä aikaa päästiin siis peleille koko porukalla ja odotukset päivän peleistä oli korkealla.
FB Factor – SPV 6-5 (2-1, 3-1, 1-3)
Ensimmäisessä pelissä tuli vastaan ennakkoon sarjan kovin joukkue SPV josta lähdettiin revanssia hakemaan, kaksi erää pelattiinkin mallikkaasti mutta kolmannessa sitten sattui ja tapahtui. En tiiä loppuiko meiltä jalka vai ajateltiinko että tämä peli olisi jo pelattu ja päästettiin vastustaja jo maalin päähän. Onneksi kuitenkin loppu taisteltiin ja saatiin voitto kotiin.
Tehotytöt: Aada 2+0, Emppu 1+1, Kiia 1+0, Claudia 1+0, Ninni 0+1, Emmi 0+1, Salla 0+1, Verna 0+1 ja yksi oma maali vastustajalle.
O2-JKL II – FB Factor 3-9 (0-2, 3-4, 0-3)
Toisessa pelissä vastaan asettui O2-Jyväskylästä ja tytöt esitti kyllä pirteitä otteita heti pelin alusta lähtien vaikka ekassa erässä ei maaleilla mässäiltykään, toiseen erään sitten tehtiin siitäkin edestä mutta myös omiin otettiin kolme osumaa. Kolmannessa tehtiin vielä muutama tarvittava osuma ja peli oli pelattu. Hieno esitys koko joukkueelta!
Tehotytöt:   Kiia 2+2, Cella 2+1, Emmi 2+0, Jutta 1+1, Ninni 0+2, Janica 0+2, Anna 1+0, Emppu 1+0, Claudia 0+1.
Nyt hyvillä mielin sarjan piikkipaikalta joulutauolle ja taas virkeenä  kevään peleille tammikuun loppupuolella 🙂
Mike