Lomat on eletty ja tuntumaa reikäpalloon etittiin torstaina treeneissä. Kyllähän se jalka vähän lomalla vielä oli. Lauantaiaamun bussissa raikui itseluottavainen musiikki ja pelin ennakkotunnelmia ei voi moittia ainakaan negatiiviseksi tai alavireiseksi. Tasoitusta päivän mittelöihin kuitenkin annettiin, kun tyttöjämme jaettiin myös C:n peleihin ja osa on sairastuvalla.

Pelicans  turkoosi-  Factor 8-3
Laatikkoon hyppäsi iloinen tyttöjoukko. Lahtelaisleidit heilutti kuitenkin tahtipuikkoa ja Factorin tytöt olivat erilaisessa tilanteessa tällä kaudella, takaa-ajo asemassa. Irina maalilla sai aloittaa tämän vuoden pelit ihan tosissaan. Factorin kahdesta maalista vastasivat ”tupiksen” tytöt. Kolmannen erän viimeisellä puolikkaalla tytöt muisti miten tätä pelattiinkaan, taisteluille löytyi. Tappio joulutauon jälkeen on  tosiasia ja samalla opettava kokemus.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Factor- SB Heinola 3-3
Peli parani ensimmäisestä ottelusta, useampi pelaaja nosti tasoaan ja taisteluaan. Jokainen pallo ja tilanne vaati tahtoa, jotta peliä saataisiin hallintaan. Heinolan jengi pelasi todella hyvän ottelun ja piti Factorin tyttöjä tiukilla. Maalinteko ei tänään ollut helppoa, tasuriin tarvittavat osumat saatiin tahdolla väännettyä. 0-3 tappioasemasta noustiin tasoihin ja tämä oli tämän päivän taso ja kunto.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Ensi viikolla pelit jatkuvat kotiturnauksella! Tulkaa isoin joukkoon kannustamaan ja nauttimaan jännittävästä tunnelmasta!