FB Factor – SB Welhot 5-10 (1-2, 2-6, 2-2)
Päivän ensimmäinen peli oli Sb welhoja vastaan ja jo ennakkoon oli tiedossa että sarjan kovin joukkue oli vastassa ja kyyti olikin sen mukaista. Lähes kaikilla osa-alueilla oltiin jäljessä ja peli meni oikeastaan ekaa erää lukuunottamatta selvästi Kuopiolaisille. Paljon ei kerrottavaa jäänyt vaan Welhot haki ansaitusti pisteet kotiin. Empulta hieno peli ja olikin ainut joka pääsi omalle tasolleen.
Pistetytöt: Emilia 3+0,Jutta 0+2, Kiia 1+0, Fanni 1+0, Anna 0+1, Outi 0+1.
FB Factor – Jorjy 3-6 (0-2, 1-1, 2-3)
Toinen peli oli sitten Jorjya vastaan ja toiveikkaana lähdettiin tähän peliin ja tietysti voitto mielessä mutta mutta mutta, eipä se peli oikein ottanut kulkeakseen tässäkään pelissä vaan sama tahti jatkui kuin edellisessä pelissä. Jalat oli jäänyt joulutauolle ja aina hankala vastustajan karvaus toimi taas ja teki avaamisesta vaikeaa ja kun peliä ei saatu auki niin vastustaja napsi meidän avaus yritykset toinen toisen perään ja naputteli tasaiseen tahtiin maaleja ja koko pelin aikana ei oikein päästy omaa peliä pelaamaan, vielä lopun mohellukset  kuudella viittä vastaan ja pallo taas omassa verkossa ja oikein mahtava mieli jäi vkonlopusta. Nyt sanotaan että rupee näkymään se meidän pelaamattomuus ja 5vs5 harjoittelun puute täällä kakkosen peleissä kun vastustaja tulee iholle ja antaa vähän kroppaa niin ollaan ihan aseettomia. No turha vaipua synkkyyteen vaan keskitytään kauden loppupeleihin ja yritetään raapia niistä muutamat tarvittavat pisteet sarjapaikan säilyttämiseksi.
Pistetytöt:Kiia 1+2, Jutta 1+0, Ninnni 1+0
-Mike