D-tyttöjen Savo- Karjalan alueen salibandy turnausta pelattiin lauantaina 12.1 Kylmäojan liikuntahallilla. Tämä on tyttöjen tuttuakin tutumpi kotihalli. Ei tarvinnut matkustaa eikä syödä eväitä autossa. Kotiturnauksia on aina myös mukava järjestää ja hallilla kävikin tohina iloisten vanhempien toimesta. Hallin katsomokin  täyttyi omista ja vieraista ja ilahduttavaa jotta isompia junnuja oli tullut kannustamaan.

Papas – Factor 2-6
Ensisekunneista lähtien joka tytön tossu liikkui lennokkaasti. Kärkikamppailu motivoi hyvän treeniviikon päätteeksi. Peli oli myös ehkä enemmän tällä kertaa sählyn ja golfin väliltä, mikä herätti myös tuomareiden huomion. Peli-ilo ja asenne oli sitä mitä se on parhaimmillaan!

Papaksen maalivahdin torjunnat oli yhteensä 33 torjuntaa ja Factorin Irinalla 15 torjuntaa. Ottelu oli pääosin Factorin hallintaa, vaarallisia hyökkäyksiä toki tuli pelin aikana. Factor pääsi kokeilemaan pelaamista 5 minuuttia ylivoimalla ja onnistuikin tekemään kaksi osumaa. Ylivoimapelaamisen perussääntö ”pallo omille” jo toteutuu muita käänteitä vielä harjoitellaan.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

 

Josba – Factor 3-8
Josban maalivahdilla huikeat 47 torjuntaa kertovat, että valmentajien toivomia laukauksia tuli paljon. Tottahan toki myös se kertoo myös Josban maalivahdin pelastuksista. Pelin alku oli tasaista vääntämistä, hienosti iso joukko E- ikäisiä tyttöjä selviytyi väännöistä. Tässäkin pelissä riitti vauhtia ja läheltä piti- tilanteita. Toisen erän jännittävät käänteet aiheuttivat varmasti ylimääräisiä sydämentykytyksiä kannattajille.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Tästä on hyvä jatkaa tulevan viikonlopun ystävyysotteluihin, mitkä toimivat harjoitusotteluina seuraavan viikonlopun Kaakkois-Suomen kotiturnaukseen Kontiolahdelle! Tervetuloa kannustamaan tätä iloista ja energistä joukkoa!

Joukkueissa pelasi sekaisin seuramme E&D – tyttöjä. Ihan parhaalla mahdollisella joukkueella ei päästy kotiturnausta pelaamaan parin loukkaantumisen vuoksi.