Tällä kertaa Factor pelasi kolme ottelua, joista pisteet napattiin jälleen kerran kotiin.

FB Factor Carelia – FB Factor Arctic 19-7 (6-1, 6-4, 7-2)
Päivä alkoi keskinäisellä pelillä, jossa turhat paineet otettiin pois ja otteluun valittiin teemat, joita lähdettiin harjoittelemaan. Pallo haltuun, leuka ylös ja sitten mennään. Tämän toteutti nyt oivasti kolmikko Nelli, Minni ja Jenni, jotka iskivät juurikin tämä tavoite mielessä kenties ottelun hienoimman maalin, kun Nelli otti omassa päässä pallon haltuun ja hienolla syötöllä tavoitti laidasta Jennin, joka tarjoili nätisti Minnille maalin eteen ja pallo verkkoon. Oman parin löytämisessä oli jälleen pieniä vaikeuksia, mutta pääasiallisesti tässä on otettu askel jos toinenkin hyvään suuntaan.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Coach Team – FB Factor Arctic 3-15 (1-3, 2-7, 0-5)
Toinen peli Coach Teamia vastaan lähti hieman hankalasti käyntiin, kun vastustajalle annettiin turhan paljon aikaa ja tilaa miettiä. Asia korjattiin, painetta lisättiin ja näinpä alettiin iskeä niitä haluttuja maaleja. Muutamia hädän hetkiä tuntui kentällä olevan, mutta ne eivät paljon painaneet, kun Factor heilutti vastustajan verkkoa 12 kertaa enemmän ja peli päättyi keskeytykseen hetki ennen ottelun virallista peliajan päättymistä.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

FB Factor Carelia – SB Welhot 5-3 (3-2, 0-0, 2-1)
Viimeinen peli ja Welhot vastaan. Heti alkuun vastustaja iskee kaksi maalia, minkä jälkeen Factor alkaa vasta heräämään ja asenne löytymään. Pian peli olikin tasan ja ennen erätaukoa Factor siirtyi niukkaan yhden maalin johtoon. Pikkuhiljaa peli-ilme muuttui ja toisesta erästä eteenpäin asenne ja yritys olivat kohdillaan. Penkin päästä oli ilo katsella, kun kaikki ylittivät itsensä ja rohkeasti haastoivat vastustajaa kentällä eikä tällä kertaa nähty lainkaan yhtä montaa pallon räiskäisyä vastustajan päähän, kuin aiemmin. Kauden yksi kaikista kehittävimpiä pelejä ja tytöt käyttivät sen onnistuneesti hyväkseen.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Kerrassaan hienosti onnistunut turnaus uuden vuoden alkuun. Tekeminen oli hyvällä mallilla ja neuvoista otettiin opiksi vieläpä varsin onnistuneesti. Tässä turnauksessa nähtiin hyvää niin yksilö- kuin joukkuepeliä.