Pe treenattiin yhdessä Panthersin kanssa kylmäojan areenalla. Ilmassa oli jännitystä ja kielimuuria, mutta rohkeus löytyi  pelata isokokoisempia vastustajia vastaan. Factorin tytöt ja Pantterit jaettiin treenaamaan sekaisin ja peliosuudellakin omassa kentällisessä oli vieraita tyttöjä/naisia. Yhteisen kielen puuttuessa, kehitettiin ”päätä ylös”- taktiikkaa ja pelin lukutaitoa. Sehän kävikin hyvin.

Lauantain otteluun lähdettiin vähän lepsusti, josta valmentaja ottaa vastuun. Petroskoin pelaajien  kovuus tuli hieman yllätyksenä, johon ei pystytty kaikilla osa- alueilla vastaamaan. Voitto ensimmäisestä kohtaamisesta meni Panthersille.

Sunnuntaina puhalsi uudet tuulet meijän tytöillä. Vastustajalla ei ollutkaan enää niin helppoa. Tasainen sunnuntai aamun vääntö ja 4-3 voitto Factorille tuli ehdottomasti taistellen. Jokainen sekunti vaati tarkkaa pelaamista. Ottelun tempo oli hurjaa. Factor johti ottelua 2-0, kun Petroskoin joukkueen  maajoukkuevahvistus kävi tekemässä kaksi soolomaalia. Tytöt eivät tästä kyllä masentuneet, mutta sisuuntuivat entisestään.

3-2 voitto aamun toisesta ottelusta kruunasi viikonlopun. Paineen alla pelaamisesta saimme todella hyvän harjoituksen. D- tyttöjen yksi vahvuuksista on sitkeys ja usko omaan tekemiseen. Valmentajan hoidellessa myös huoltohommia, piti välillä kiirettä kylmäpussien kanssa. Kolhuilta ei säästytty ja vääntö jatkui.

Harjoitusmielessä käyty rankkarikisa meni naapurille. Löytyi jälleen uusia asioita mitä pääsemme harjoittelemaan.

Tämän viikonlopun ottelut kehittivät tyttöjä todella paljon puolustamisen, avaamisen ja hyökkäyspelaamisen osalta. Tyttöjen pelirohkeus oli huikeaa seurattavaa! Ei voi kuin ihailla vierestä kuinka mahtavia pelaajia meillä on kasvamassa tulevaisuuteen.

Maalikooste ensimmäinen peli

Maalikooste toinen peli

Maalikooste kolmas peli

Valokuvia otteluista

Kiitokset vastustajan vierailusta!

 

Taistelut jatkuvat viikonloppuna Kontiolahdella Kaakkois- Suomen aluesarjalla.

Tervetuloa seuraaman tätä huikeaa tyttöjen salibandya!