Vauhtia alkulämmittelyyn haettiin tatamilta  pakkasilman sijaan. Tytöillä oli positiivinen pöhinä yllä. Kaakkois – Suomen sarjan kotimittelöt oli pillin vihellystä vailla valmiit alkamaan. Samana päivänä käytiin naisten 2divarin Savo-karjalan sarjaa, joten nämä paikalliskamppailut toivat lisäväriä päivään.

NST – Factor 0-11
Pelin tempo oli alusta alkaen hyvä. Maaleja tuli paljon ja pallonhallinta oli meillä. Vaihdoissa keskityttiin omaan seuraavaan vaihtoon ja taisi muutama tyttö ehtiä kurkkimaan katsomoonkin. Mailaan lyöntejä tuli vähemmän, kuin viime turnauksessa, puhtaita pallonriistoja saatiin sitäkin enemmän. Ylivoimaakin pääriin harjoittelemaan. Ottelussa nähtiin upeita maaleja.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia otteluista

Factor- Hatsina 8-3
Tämän ottelun tempo oli sitten hyvinkin hidas. Onneksi Irina oli hereillä Hatsinan hyökkäyksiin. Puolessa välin ottelua tytöt heräsivät omaan peliin ja maaleja alkoi tulla  tarvittava määrä voittoon. Puolustus- ja avauspelaaminen parantui ottelun loppua kohden.  Ottelun kokoonpanossa oli mukana v.- 08 tyttöjä, kun osa vanhempi tyttöjä huilasi otteluputkien keskellä.  Factor jatkaa viikonlopun otteluiden jälkeen sarja kärkipaikalla.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Ensi sunnuntaina bussi suuntaa kohti Kajaania, ylimääräiseen turnaukseen, jossa ei pisteitä jaeta. Lähdetään hakemaan pelikokemusta ja treenaamaan kevään kuvioita.