Paka- Factor 4-5
Ottelu oli erittäin tasainen ja tasokas. Oli pakko nostaa päätä ylös ja oppia seuraamaan peliä. Oma heikosti pelattu tilanne aiheutti välittömästi vaaratilanteen ja välillä siitä seurasi maali, välillä Irinan upea torjunta ja välillä jonkun pelaajan upea puolustus. Vastustajalla pelasi poikkeusluvalla useampi yli-ikäinen 2004 ja 2005 syntynyt tyttö. Tämä peli kehitti taas paineensietokykyä entisestään ja nopeaa reagointia. Upea oppimiskokemus tytöille ja merkki siitä miksi työnteko kannattaa.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

OLS- Factor 1-8
Erän alkuun saatiin maali ja siitäpä lähdettiin pelailemaan. Kahden tunnin pelitauko ja raskas ottelu näkyi liikkeessä. Sovittujen asioiden tekeminen oli välillä hankalaa silloin, kun sovittuja asioita tehtiin, syntyi tulosta. Viikolla keskityttiin treeneissä vaihtoehtoiseen avaamismalliin. Peli oli melko rikkonainen, mailaviidakkoa oli puolin ja toisin. Peli oli suurimmaksi osaksi Factorin tyttöjen hallintaa ja pelirutiini näkyy otteissa. Omaan tekemiseen pitää jaksaa keskittyä ja ilman työtä ei tule tulosta.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Kiitos Kajaanille järjestelystä ja vastustajille pelikokemuksista!