Viime viikonvaihteessa C-tyttöjen luona vieraili joukkueellinen tyttöjä Petroskoista. Naapurimaan tyttöjen joukkue oli koottu Petroskoin yliopiston joukkueen pelaajista sekä paikallisen salibandyseuran Swallowsin tytöistä. Perjantaina harjoiteltiin yhdessä ja viikonloppuna sitten pelattiin neljä ystävyysottelua.

Lauantaina ystävyysottelut pelattiin A-tyttöjemme I-divisioona pelien yhteydessä. Ensimmäisessä pelissä pisteet tasattiin ja toisessa pelissä Factorin tytöt olivat parempia. Hyvin nukutun yön jälkeen sunnuntaina pelattiin aamusta kaksi ottelua lisää. Sunnuntain peleissä vieraat olivat ensimmäisessä ottelussa etevempiä ja päivän toiseen peliin pelaajat sekoitettiin ja ottelu pelattiin sekajoukkueilla. Näin tyttömme saivat kokemusta pelata myös yhdessä vieraidemme kanssa.

Kiitokset vieraille mukavista peleistä. C-tyttömme saivat arvokkaita harjoitusmatseja ennen kevään ratkaisupelejä.

Valokuvia peleistä

Maalikooste ystävyysottelu 1

Maalikooste ystävyysottelu 2

Maalikooste ystävyysottelu 3

Maalikooste ystävyysottelu 4