E-tytöt matkasivat sunnuntaina 10.2 Varkauteen yhteen kauden viimeisistä turnauksista, johon päästiinkin lähtemään lukuisalla pelaajajoukolla. Neljän ottelun peliputki yhteen päivään koitui ensimmäistä kertaa selvästi haastavaksi ja väsymys meinasi saada otteen pelaajista. Pisteistä taisteltiin, mutta ihka ensimmäinen tappio vieraita vastaan näki päivänvalon tässä turnauksessa.

FB Factor Arctic – SB Welhot musta 18-6 (5-0, 4-3, 9-3)
Pallo liikkeelle ja pidetään vauhti yllä. Näillä lähdettiin kentälle ja niillä eväillä sieltä sitten poistuttiin jo hiukan ennen kolmannen erän loppua. Edelleen oma pari tahtoi unohtua ja siitä vastustaja iskikin kaikki maalinsa, mutta kun verkko soi toistamiseen toisessa päässä on silloin onnistuttu kentälläkin.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Apassit – FB Factor Carelia 1-6 (0-1, 1-2, 0-3)
Maalit olivat tässä pelissä tiukassa, mutta Factor petrasi loppua kohden vieden viimeisen erän selvästi 0-3. Tämä ottelu oli päivän parasta tytöiltä, joista moni ylitti itsensä jälleen kerran kuten esimerkiksi Saaga, joka suoriutui kentällä kylmän viileästi myös paineen alla ja pelasi oman parhaan pelinsä. Kehitystä on tapahtunut ja valmentajat huomasivatkin, että pikkuhiljaa sinne kentälle tulee huudettua vähemmän ohjeita.

Ottelun tilastot

Maalikooste

FB Factor Arctic – SB Welhot keltainen 2-7 (1-2, 0-4, 1-1)
Päivän ehdottomasti huonoin peli ja vastustaja nappasi pisteet oikeutetusti Kuopioon. Asenne puuttui ja kentällä seisottiin eikä vedot menneet millään maalia kohti, saati sitten verkkoon. Tässä pelissä päivän ehdoton onnistuja Jenni iski Factorin molemmat maalit ja näytti kuinka siellä kentällä taistellaan ja vasta vaihdossa huilataan.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Coach Team – FB Factor Carelia 8-12 (2-6, 3-2, 3-4)
Jälleen kerran alku oli hieman hankala, mutta Minea näytti mallia, että miten niitä maaleja tehdään ja pian oltiinkin selkeässä johdossa. Tämä haihtui kuitenkin hetkessä savuna ilmaan, kun Factor koki ennennäkemättömän synkän hetken ja vastustaja iski pallon useasti Factorin verkkoon tullen yhden maalin päähän. Tässä vaiheessa oli historian ensimmäinen aikalisä Factorin E-tytöissä hyvin lähellä, mutta sitten ryhdistäydyttiin ja onnistuimme haalimaan pisteet Kontiolahteen.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Päivä pulkassa ja kotia kohti lähdettiin kuuden pisteen kera. Jälleen kerran opittiin uutta ja koettiin myös se ensimmäinen tappio, josta motivoituneena suuntaamme pian Juukaan kauden viimeiseen turnaukseen ennen E-tyttöjen uusien sääntöjen mukana tullutta alueloppuhuipentumaa.