Pyy-Factor 6-8
Pyyn alkutalven yllätys voittojen suhteen meinasi osoittautua myös Factorin tyttöjen tappioksi. Lähestulkoon koko peli meni totutellessa pitkästä aikaa parkettiin ja pomppiviin palloihin. Otteet olivat haparoivia ja merkkaukset olivat hankalia tai sitä ei jaksettu tehdä ihan loppuun asti. Pelistä muodostui maalivahtien kaksintaistelu, joka kääntyi lopulta meille. Pyy otti kiinni pelaajiamme jopa kolmella eli käytännössä kuljettaminen oli lähes mahdotonta sekä puolusti hyvin. Vastustaja vaihtoi pari kertaa maalivahtia ja Pyyllä oli muutamia yli-ikäisiä tyttöjä ja fyysisesti myös pidempiä. Onneksi meidän tytöt ovat harjoitelleet vääntämistä vanhempia ja isompia vastaan. Tälläkin kertaa sisu kaivettiin ja voitto kotiin taisteltiin! Loistava vääntö ja opettavainen peli.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Factor- Pelicans musta 11-2
Tätä peliä ennen tyttöjen kesken vallitsi yhtä aurinkoinen, leppoinen ja lämmin fiilis, kuin ulkoinen auringonpaiste. Rento ja nauravainen fiilis kesti läpi ottelun ja näkyi kyllä myös itseluottamuksena tekemisessä kentällä. Tässä pelissä etenkin enemmän varjoon jäävät pelaajat olivat rohkeita ja onnistuivat hyvin mikä luo tärkeää tunnetta tulevaan. Viikolla harjoitellut suojaamiset ja vaparit oli sisäistetty hyvin ja useamman vaparin saivat tytöt kokeillakin. Pelasimme todella hyvää alivoimaa ja kahden tytön harvinaista ylivoimaa. Ylivoimasta jäi uupumaan maali, mutta näimme useita jännittäviä tilanteita. Kunnia Pelicansin puolustukselle ja maalivahdille.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Molemmissa otteluissa Factorin kolme kenttää pystyi haastamaan hyvin ja paineistamaan vastustajan päätyyn, syöttelemään ja tekemään maaleja. Tästä on erittäin hyvä jatkaa harjoittelua, hioa tekemistä vieläkin paremmaksi ja luontevaksi. Tytöt ovat kehittyneet joukkueena ja yksilöinä. Kuukauden pelitauon aikana jatkamme keskittyneesti, sitkeästi ja ennen kaikkea ilolla treenaamista!