F-tyttöjen peliviikonloppu Rantakylässä on nyt takanapäin. Molemmille joukkueille saatiin yhdet voitot, mutta valtaosa peleistä taisteltiin vastustajan kanssa hyvin tasaisesti! Päivän aikana nähtiin kehitystä useamman tytön kohdalla; omaan pelaamiseen on saatu rohkeutta koko ajan lisää ja lisää, syötöt ovat parantuneet ja tosi hienoja vetoja nähtiin muutamalta tytöltä ihkaensimmäisiä kertoja!

Carelia sai voittonsa päivän toisessa pelissä, jossa joukkueen nuorin pelaaja pääsi jälleen kokeilemaan vetotaitojaan – siitä saatiin hieno tasoitusmaali ja uutta intoa tytöille pelin loppuun asti!

Arcticin voitto tuli viimeisestä pelistä eli seuran keskinäisestä. Siinä vaiheessa valtaosa tytöistä alkoi olla jo tosi uupuneita – mutta se ei estänyt lopettamasta päivää hauskalla ja tyttöjen suosimalla toffeekauppias-pelillä!

Valokuvia päivän peleistä

Parhaita paloja Factorin keskinäisestä ottelusta

Parhaita paloja Josba otteluista

Parhaita paloja SB Welhot otteluista