Päivän pelit oli siis Kuopiossa Savon sydämessä ja panoksena päivän peleissä oli runkosarjan voitto. Heti aamusta näki että joukkue oli hyvin latautunut peleihin ja vaikka pelit oli Studenttian pikku parketilla ei se menoa haitannut millään tavalla.

Päivän peleistä ei oikeastaan voi sanoa kuin että silloin kun pelataan omalla tasolla ja keskitytään olennaiseen niin peli näyttää todella hyvältä! Oikeastaan ensimmäisestä pelistä lähtien henkinen kantti oli minusta meillä ja vastustajille ei missään vaiheessa annettu edes mahdollisuutta päästä peliin mukaan.

Vaikka kolmannessa pelissä jo varmasti kaikilla alkoi jaloissa tuntua niin silti jaksettiin kiitettävästi keskittyä peliin, pidemmittä puheitta annetaan tulosten puhua puolestaan ja keskitytään loppupeleihin jotka pelataan parin viikon päästä!

SPV-FB Factor 1-5 

Tehotytöt: Ninni 1+1, Claudia 1+0, Kiia 1+0, Salla 1+0, Emmi 1+0, Cella 0+1, Noora 0+1, Emppu, 0+1, Aada 0+1.

Ottelun tilastot

 

FB Factor-Ols 12-0

tehotytöt: Anna 1+3, Ninni 3+0, Kiia 3+0, Janica 1+2, Claudia 2+0, Cella 1+1, Noora 0+2, Salla 1+0, Emppu 0+1, Jutta 0+1.

Ottelun tilastot

 

FB Factor- O2-JKL2 5-4

Tehotytöt: Kiia 1+2, Claudia 2+0, Julia 2+0, Emppu 0+1, Aada 0+1.

Ottelun tilastot

Erityismaininta erinomaisesti pelanneelle Julia Pehkoselle joka oli mukana ennakkoluulottomalla asenteella ja palkintona viimeisessä pelissä pari maalia ja kolmaskin taisi olla aika lähellä. Kiitos kaikille mukavista peleistä!

Mike