Pokaali ja mitalit kotiin Kaakkois- Suomen sarjasta! Tätä varten on jaksettu treenata, opetella uusia asioita, kuvioita. Kauteen on mahtunut monia käänteitä, uusia pelipaikkoja, vaihtuvia ketjutovereita ja erilaisia kokoonpanoja. Palkinnoksi kaikesta tästä saimme mestaruuden. Koskaan, ei koskaan ole tältä joukkueelta loppunut usko. Omaan tekemiseen on luotettu. Niin myös tässä viimeisessä turnauksessa päivän aikana.

Crackers- Factor 2-8
Joukkueessa vallitsi keskittynyt tunnelma alkuverryttelyn aikaan. Jonkun verran jännitystä oli ilmassa ja se näkyi osittain tekemisessä. Pääsääntöisesti peli oli Factorin pallonhallintaa ja pelikuri pysyi todella hyvin. Keskiviivalla oltiin torppaamassa hyökkäyksiä useamman pelaajan voimin. Halu ja tahto mestaruudesta oli luettavissa tyttöjen ilmeestä ja nähtävissä peliä katsellessa. Tyytyväisenä työntekemiseen ja luottavaisena onnistumiseen, sillä mentiin. Niinhän siinä kävi, että maalihanat saatiin auki ja omassa päässä Irina hoiti sen minkä piti. Joukkuepuolustus oli loistavalla mallilla. Edes jäähyt eivät meidän tyttöjä hidastaneet. Kaksi alivoimamaalia ja perään maali suoraan jäähyboxista- on yksi merkki sinnikyydestä ja tahtotilasta.

Pelikirjaa noudatettiin ja hätää ei ollut missään vaiheessa.

Todella hieno peli, siinä näkyi paljon asioita mitä olemme kauden aikana harjoitelleet. Hieman ennen ottelun loppua otettiin aikalisä ja muistuteltiin hienosta työstä ja tulevasta hetkestä. Mestaruuteen oli enää pieni hetki! Kyllähän siellä oli kyynelsilmiä ja riemu rajaton.

Ottelun tilastot
Ottelun videotallenne
Valokuvia ottelusta


Pelicans turkoosi- Factor 4-4
Tämän pelin tasaisuus piti jännityksessä aivan viime sekunneille saakka. Voisi sanoa kutkuttavan jännittävä taas Lahtelaisia vastaan! Vaikka pelillä ei ollut sijoituksen takia enää mitään merkitystä.

Oli päivänselvää, että kauden viimeisestä pelistä lähdetään hakemaan voittoa ja pelataan kunnialla loppuu saakka. Jokaisen tytön asenne oli kohdallaan. Aina vaarallinen vastustaja iski maalit välittömästi, jos merkkaus jostakin syystä epäonnistui. Tytöt saivat hartiavoimin tehdä töitä, puolustamisen, karvauksen ja maalinteon suhteen. Lahtelaiset blokkasivat vetoja hyvin ja lukuisat laukaukset osuivat puolustajiin. Onneksi saatiin myös yllätettyä vastustaja. Peli, jota ei ollut pakko voittaa, merkitsi myös ettei isompia taikatemppuja tarvinnut tehdä peluutukseen. Useampi jäähy toi lisäväriä peliin ja jännittävät käänteet myös factorin päässä piti kaikki hyvin hereillä. Pari maalia tuli vapareista, joka on tietysti aina hyvä asia.

Loppusummerin soidessa jengi oli taas yhessä kasassa ja oli mitaleiden jakoaika! Laulut ja huudot raikuivat mestaruuspytyn kanssa! Hienoja pelejä, jännittäviä taisteluita, upea kausi ja mieletön lopetus! Kiitos aivan upeat ja taitavat tytöt-teistä kuulkaan vielä! On etuoikeus olut valmentaa teitä!

Mestaruudesta tekee vielä erityisen merkityksellisen se, että Kaakkois-Suomen tai Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan yhdistettyä sarjaa ei ole yksikään Savo-Karjalan joukkue voittanut ainakaan viimeisimpään kymmeneen vuoteen.

Ottelun tilastot
Ottelun videotallenne
Valokuvia ottelusta

Kiitos vanhemmat, jotka jaksatte uurastaa tyttärenne hyvinvoinnin eteen. Kiitos huoltajille, jotka käytätte vapaa-aikaanne lapsenne harrastukseen ja autatte reissuilla. Kiitos Veskulle tuottamistasi elämyksistä!

Kiitos Lahti hienosta pelipaikasta Salpausselällä! Kiitos kaikille joukkueille tästä vuodesta ja opettavaisista peleistä!

Näissä merkeissä jatketaan vielä SärkänniemiCupissa! Jäämme jännityksellä odottamaan!