Maaliskuusta asti hauduteltu idea yhdistää tulevalle kaudelle kahden naapuriseuran voimat A-tyttöjen joukkueen osalta sai sinetin, kun Salibandyliitto hyväksyi yhteisjoukkuehakemuksen. Näin ollen Factor ja Josba lähtevät yhteisellä joukkueella hakemaan paikkaa A-tyttöjen SM-sarjasta.

Joukkueen runko muodostuu Factorin A-ikäisistä tytöistä ja lisäksi joukkueeseen tulee mukaan niin Factorin kuin Josban B-ikäisiä tyttöjä sekä muutama juukalainen tyttö. Joukkueen valmennuksesta vastaavat viime kaudella Factorin A-tyttöjä valmentanut Mika Karhapää sekä Factorin C-tyttöjen valmennustiimissä viime kaudella mukana ollut Jani Pehkonen.

Juukalaistaustaisia pelaajia lukuun ottamatta kaikilla joukkueen pelaajilla on pelihistoriaa Factorin eri joukkueista, joten tyttöjen toteamus yhteisjoukkueen varmistuttua ”Meillä on vanha jengi koossa taas” pitää hyvin paikkansa.

Tsemppiä yhteisjoukkueelle SM-karsintoihin!