Leiriviikko on takana ja leiristä jäi hyvät ja onnistuneet fiilikset. Viikko oli vauhdikas ja todella riemun täyteinen.

Ensimmäinen päivä meillä oli rattoisa päivä apuhommien merkeissä, kun Emilia Karhapää otti vastuun leiriläisistä. Päivän aikana Emilia näytti ja opetti leiriläisille erilaisia voimistelu temppuja ja liikeitä.

Toisena leiripäivänä vastuu oli meillä. Meidän tehtävänä oli vetää leiriläisille erilaisia pihapelejä ja –leikkejä. Onneksi sää salli sinäkin päivänä, joten kaikki suunnitellut pelit ja leikit oli helppo toteuttaa. Me pidettiin leiriläisille mm. Polttopalloa, erilaisia hippoja, piilo pelejä ja vähän kaikkea muuta. Päivä sujui suunnitelmien mukaan nopeasti ja rattoisasti.

 

Kolmantena leiripäivänä meidän asema ei ollut suuri nimittäin Mikko Kohonen tuli kertomaan ja näyttämään meille, kuinka päästä huippu pelaajaksi salibandyssä. Leiriläiset ja myös me opimme Mikolta paljon uutta mm. Miten tehdä rangaistuslaukaus onnistuneesti. Leiripäivän lopuksi Mikko jakoi nimmareita ja kuvia.

 

Torstaina Joman naiset ja miehet vei leiriläiset pesäpallon saloihin. Alkupäivästä käytiin vähän pesäpallon tekniikka juttuja, loppu päivästä sitten vähän pelailtiin. Juha Puhtimäki tuli loppuajasta hieman kertomaan kuka hän on ja jakoi muutamia nimmareita ja kuvia halukkaille.

 

Viimeinen leiripäivä alkoi ulkopelien merkeissä aamusta käveltiin nimittäin lehmonharjuille pelaamaan kunnon lipunryöstöö ja piilosta. Koululle saavuttua syötiin lounas ja sitten alkoi matka kohti lehmonlampea. Leiriläiset halusi palkita kesätyöntekijän Veeran heittämällä tai no pakottamalla hänet lampeen. Uimisen jälkeen leiri päättyi mehujäitten syöntiin.

 

Kiitos kaikille leiriläisille meidänkin puolesta oli mahtavaa työskennellä juuri teidän kanssa.

Hyvää ja aurinkoista kesää teille kaikille

Terveisin: Lenni ja Veera