Ajankohtaista

Ystävänpäivän kynnyksellä 10.-12.2. vietämme yhteistä viikonloppua Petroskoista saapuvien vieraidemme kanssa. Swallows- nimisestä nais- ja tyttösalibandyseurasta saapuu 14 13–18 vuotiasta pelaajaa sekä heidän valmentajansa ja huoltajansa. Yhteistyötä olemme viritelleet syksystä alkaen ja heidän valmentajansa on ollut seuraamassa B- ja C-tyttöjemme pelejä. He ovat hyvin kiinnostuneita yhteistyöstä ja toiveena oli tällainen yhteinen viikonlopputapahtuma sekä tulevaisuudessa kesäleiri meidän järjestämänä. Meitä on myös toivottu jossain vaiheessa vastavierailulle.

Viikonlopun kestävä tapahtumamme alkaa perjantaina yhteisten treenien merkeissä. Lauantaina pelaamme Lehmon koululla ystävyysturnauksen klo 11.30-18.00. Joukkueet muodostetaan sekaisin FB Factorin B- ja C-tytöistä sekä Swallowsin pelaajista. Sunnuntaina pelataan seurojen välisiä ystävyysotteluita klo 10.30-14.00, siten, että FB Factorilta pelaa sekä B- että C-tytöt.

Sinäkin olet tervetullut mukaan tapahtumaamme! Otathan yhteyttä, jos haluat olla mukana tapahtumassa toimijan merkeissä. Tehdään viikonlopusta mieleenpainuva niin meille kuin vieraillemmekin!