Sponsorit

Kultatason Sponsorit

Fat Pipe

Fat Pipe

Ei riitä, että pelaajat harjoittelevat ja kehittyvät, vaan heille tarvitaan myös hyvät pelivälineet. Fat Pipen mailavalikoima tarjoaa hyviä vaihtoehtoja tyttöpelaajillemme niin värimaailman kuin esimerkiksi mailan painon ja lapamallien suhteen.

 

Stanno

Stanno Finland

FB Factor toimii tekstiilien osalta yhteistyössä Stanno Finlandin kanssa. Vuoropuhelu Stanno Finlandin edustajan kanssa on antoisaa ja olemme onnistuneet suunnittelemaan yhdessä toimivan tekstiilikokonaisuuden. Tekstiilit ovat malleiltaan tätä päivää ja valitsemamme mustavalkoinen värimaailma kestää aikaa ja on piristettävissä meidän tapauksessa limen vihreillä painatuksilla. Yhteistyö Stannon kanssa ei rajoitu pelkästään tekstiileihin, vaan sitä monipuolistaa muun muassa erilaiset paino- ja fanituotteet. Käytännön toimintaa helpottaa, kun tekstiileihin tehdään painatukset samassa paikassa.

 

Kontiolahti

Kontiolahden kunta

Kontiolahtea kuvataan nuorekkaaksi ja vireäksi kunnaksi, jonka toimintaa luonnehditaan sanoilla elinvoimaisuus, yhteistyökykyisyys, laadukkuus, viihtyisyys sekä turvallisuus. Näillä samoilla sanoilla voimme kuvailla myös seuramme toimintaa. Yhteistyö Kontiolahden kunnan kanssa tarkoittaa meille esimerkiksi loistavia puitteita monipuoliselle harjoittelulle, ilmaisia salivuoroja junioriurheilulle sekä monipuolista yhteistyötä koulujen kanssa.

 

KTP

Karjalan Tilipalvelu Oy

Karjalan Tilipalvelu Oy on joensuulainen vuonna 1989 perustettu pääasiassa isännöintipalveluja tarjoava yritys. Isännöintipalvelujen lisäksi Karjalan-Tilipalvelun palveluihin kuuluvat tilinpäätös- ja verosuunnittelu, tilintarkastus, yritysjärjestelyt, yritystoimintaan liittyvä talous- ja rahoitusneuvonta ja koulutuspalvelut sekä yritysanalyysit. Karjalan Tilipalvelu tukee innokkaasti junioritoimintaamme taloudellisesti sekä hoitaa seuran kirjanpidon sekä tilinpäätöksen rautaisella ammattitaidolla.

 

Jokiasema

Jokiasema

Kauniissa ympäristössä sijaitseva Jokiasema tarjoaa monipuolista toimintaa eri-ikäisille ihmisille. Yhteistyömme Jokiaseman kanssa on vastavuoroista. Jokiaseman taloudelliseen tukeen vastaamme tekemällä talkoita sekä hyödyntämällä heidän monipuolisia palveluita.

 

Hopeatason Sponsorit

Sulo

Ravintola Sulo

Olemme erittäin tyytyväisiä Ravintola Sulon ruokiin, joita suosimme muun muassa leireillä ja pelireissuilla. Yhteistyö on kätevää – Ravintola Sulosta saamme turnausmatkalle valmiiksi pakattuna kaiken tarvitsemamme astioista urheilijoille sopivaan ruokaan. Suosittelemme tutustumaan Ravintola Sulon tarjontaan!

 

PKO

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

PKO toteuttaa vastuullisuuttaan tukemalla aktiivisesti muun muassa alueen urheilutoimintaa. PKO:n pääkohteita ovat lapset ja nuoret. PKO:n taloudellisen tuen lisäksi olemme tienanneet talkoilemalla inventaarion merkeissä.

Punamusta

Punamusta

Seuramme paperiset tulosteet ja julisteet ovat Punamustan laadukasta painojälkeä.

Mainostoimisto Joensuu

Tovari Oy – TovariSport

Tovari lähti aktiivisesti sparraamaan meitä digi- ja sponsoriasioissa.

 

OP

Pohjois-Karjalan Osuuspankki

Pohjois-Karjalan Osuuspankki varmistaa asiakaslähtöisen ja kilpailukykyisen osuuspankkitoiminnan jatkuvuuden Joensuun, Juuan ja Kontiolahden alueella. Pohjois-Karjalan Osuuspankilla on vahva markkinaosuus ja se on hyvässä taloudellisessa kunnossa. FB Factor luottaa pankkipalveluissaan Pohjois-Karjalan Osuuspankkiin.

Intersport

Intersport Joensuu

Intersport palvelee myös meidän seuramme jäseniä urheilutekstiileihin ja – välineisiin liittyvissä tarpeissa. Sopimusasiakkaana hyödymme hankintojen keskittämisestä.

Kettunen

Linja-autoliikenne Hannu Kettunen

Kettusen veljesten turvallinen kyyti kuljettaa meitä ympäri Suomen turnausreissuille. Linja-automatkat ovat tulleet tutuiksi ja välimatkat eivät ehkä tunnu enää niin pitkiltä. Pelaajille on tärkeää, että erityisesti ratkaisupeleissä linja-autonkuljettaja löytyy katsomosta kannustamasta.

Joensuun Tilipalvelu

Joensuun Tilipalvelu

Yritysten tilinpäätökset ja tilintarkastukset ammattitaidolla.

Pronssitason Sponsorit

Karelia ikkunat
Autotalo Hartikainen
Karsikon talonhuolto
Unison Coffee
Fittari
Tritanium
Invenius
Kotileena
Joensuun Lähiöhuolto
Kalustekopla
OfficePRO
Muuttofirma
PKS
Mattila

Rakennuspalvelu
J Ahponen

Tektimo Oy

Joukkueiden sponsorit löytyvät joukkueiden omilta sivuilta