Piitkästä aikaan A-tyttöjen turnaukseen saatiin mukaan kolme kentällistä pelaajia. Näin paljon tyttöjä kokoonpanossa ei ole ollut sitten SM-karsintojen. Eli jos nyt peli ei kulje niin ei voida ainakaan vedota poissaoloihin.

Hatsina – FB Factor 2-5 (0-0, 1-1, 1-4)
Kauden kolmas ottelu Hatsinaa vastaan toi lopulta Factorin tytöille voiton. Ottelu oli koko ajan hyvin Factorin hallinnassa, vaikka maalihanat saatiin kunnolla auki vasta kolmannessa erässä. Maalivahtien torjunnat kertovat hyvin ottelun kuvan. Hatsinan Miialla 27 torjuntaa, jossa mukana tukku paraati pelastuksia ja Factorin Vennyllä 7 torjuntaa. Kaikki Factorin kentälliset saivat pelin hyvin toimimaan ja saivat luotua tukuttain maalipaikkoja. Kauden pelit Hatsinaa vastaan siis lopulta 7-7, 2-4 ja 5-2 eli todella tasaisia ja kummankin joukkueen pelaajia kehittäviä kohtaamisia.

Factorin pistetytöt: Kipa 1+1, Emppu 1+1, Jutta 1+1, Eve 1+0, Nea 1+0, Roosa 0+1

Maalilla Vennyllä 7 torjuntaa

Maalikooste

FB Factor – O2-Jyväskylä 5-13 (2-5, 1-3, 2-5)
Turnauksen toinen peli pelattiin turnausjärjestäjä O2- Jyväskylää vastaan. Tavoitteena oli saada kauden ehjin peli tätä huippu joukkuetta vastaan. Ottelun kulku oli liiankin tuttu edellisistä kohtaamisista. Jyväskylättärien ykköskentällinen teki käytännössä mitä halusi ja kahta muuta ketjua myös Factorin tytöt saivat pelia aikaiseksi. Kahden erän jälkeen ”ampparit” näyttivät menevän taas menojaan, mutta kolmannen erän salama alun ja Factorin kahden pika maalin jälkeen tilanne olikin yhtäkkiä 5-8. Tässä vaiheessa O2 herätteli pelaajiaan vaihtamalla maalivahtinsa ja se piristikin heidän otteita. Loppu erän aikana he kaunistelivat vielä lukemia viidellä maalilla ja veivät ottelun varsin selvästi lukemin 5-13. Viiteen tehtyyn maaliin ollaan todella tyytyväisiä, koska kahteen edelliseen kohtaamiseen maaleja tuli yhteensä vain 1, mutta 13 päästettyä maalia on kaikilla mittareilla mitattuna aivan liikaa. Kauden pelit O2-Jyväskylää vastaan päättyivät selkeisiin tappioihin 1-9, 0-10 ja 5-13.

Factorin pistetytöt: Kossu 0+2, Salla 0+2, Eve 1+0, Ninni 1+0, Anna 1+0, Roosa 1+0, Nea 1+0, Nelli 0+1

Maalilla Vennyllä 21 torjuntaa

Maalikooste

A-tyttöjen viimeinen turnaus pelataan 10.2.2018 Kuusankoskella. Siellä tytöt saavatkin urakoida kolmen pelin verran. Vastassa ovat PSS, ÅIF ja Sudet SB. Samana päivänä pelataan myös naisten II-divisioonan turnaus. Saa nähdä minkälaisella rosterilla silloin liikutaan.