Ajankohtaista

Siinä on Anssi, Turusen Anssi

Anssi on tullut tytöille tutuksi jo muutaman vuoden ajalta fysiikkatestien tekijänä, ja nyt kevään testit tehtiin pari viikkoa sitten. Fysiikkatestit ovat tärkeä väline kartoittaaksemme asioita, mihin fysiikkatreeneissä pitää keskittyä. Pyrkimyksenä on, että jokainen kehittää itseään antaakseen joukkueelle parhaan mahdollisen panoksensa. Testien tuloksia ei vertailla pelaajien kesken, vaan jokainen vertaa tuloksiaan taas syksyllä tehtävien testien tuloksiin. Treenaamisen pitäisi näkyä tuloksissa.


Anssi työskentelee hierojana ja hänellä on monipuolinen fysiikkavalmennuskokemus eri lajien parista. Jatkossa Anssi toimii myös meillä A, B ja C-tyttöjen fysiikkavalmentajana suunnitellen fysiikkapuolen harjoitusohjelman sekä osallistuen treeneihin kaksi kertaa viikossa. Anssin mukaantulo vie treenaamista jälleen eteenpäin muun muassa siten, että kesäloman alettua harjoitusohjelmaan lisätään aamutreenejä. Näin ollen joinakin päivinä treenataan kaksi kertaa.

Anssi on mukana myös kesän alussa olevalla liikuntaleirillämme ohjaamassa yleisurheilupäivää. Siihenkin hommaan mies on paikallaan, valmentaahan hän myös yleisurheilijoita. Ilmoittautukaa muuten leirille pikaisesti, enää pari paikkaa vapaana.