Ajankohtaista

C-tyttöjen aluesarja käynnistyi Mikkelissä. Muutamia pelaajia jäi turnauksesta pois flunssan oireiden takia, mutta 15 pelaajaa matkasi kohtaamaan Hatsinan ja Ampparit.

Hatsina – FB Factor 2-10 (0-6, 0-2, 1-3)
Sarja-avauksessa vastaan tuli turnausemäntä Hatsina. Käsikirjoitus oli selvä jo alusta alkaen. Factor pyöritti peliä ja loi maalipaikkoja. Ja ensimmäiseen erään pallo löysikin Hatsinan maaliin jo kuusi kertaa. Vaikka Factorin kaikki kentälliset olivat poisjääntien takia uudessa muodossa se ei kentällä näkynyt. Vaikka maalit merkattiin ainoastaan kolmen tytön nimiin niin maalipaikkoja oli kyllä yllinkyllin jokaisella kentällisellä ja kaikilla pelaajilla.

Factorin pistetytöt: Nepe 4+2, Jennica 4+1, Sira 2+1, Elna 0+2, Veera Liimatta 0+2

Ottelun tilastot

O2-Jyväskylä – FB Factor 3-8 (1-1, 2-3, 0-4)
Toisessa pelissä vastaan tuli Ampparit Jyväskylästä. He olivat Factorin tavoin osallistuneet elokuun SM-karsintoihin. Peli pysyi tasaisena kaksi erää, mutta sen jälkeen Factorin tytöt lisäsivät vauhtia vielä yhden pykälän ja menivät menojaan. Toisessa pelissä maalihanat aukesivat jo useammaltakin tytöltä ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Tärkeät sarjapisteet Kontiolahteen ja hieno startti kauteen.

Factorin pistetytöt: Saara 3+1, Jennica 2+1, Nepe 1+2, Julis 1+0, Sira 1+0, Anni 0+1, Allu 0+1

Ottelun tilastot

Seuraavat pelit ovat 1.11.2020 Kontiolahdessa, jos koronatilanne sen vaan sallii. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.