Ajankohtaista

Koronan peruessa C-tyttöjen sarjaturnauksia saatiin liitolta lupa pelata meidän keskinäiset pelit omalla harjoitusvuorolla. Tilanne ei hirveästi muuttunut keskiviikon harjoituksista, kun kauden aikana treenipelejä on pelattu kymmenkunta. Tänään kuitenkin paikalla ihan oikeat tuomaritkin 🙂

FB Factor – FB Factor D-tytöt 7-6 (3-1, 3-1, 1-4)
C-tyttöjen valmennus: Ensimmäinen erä oli hieman tunnustelevaa peliä, kun kaikki kentälliset olivat menneet uusiksi poisjääntien takia. Toinen erä oli hyvää tekemistä ja niistä maalipaikoista olisi pitänyt tehdä puolenkymmentä maalia enemmän. Kolmas erä oli sitten kuritonta. Kaikki halusivat pitää palloa vaan itsellään ja joukkuepeli kärsi. Hienoa että D-tytöt eivät antaneet missään vaiheessa periks ja laittoivat meidät todellakin ahtaalle.

D-tyttöjen valmennus: Tavoitteeksi laitettiin, että jokainen tekee oman parhaansa ja laittaa päivän ainoaan peliin kaikki panokset. Kokeilimme tytöille vierasta taktiikkaa karvauksen osalta ja meillä meni hetki ennen kuin sisäistimme, miten pitää toimia. Matala karvaus lähti loppua kohti toimimaan loistavasti ja kun viimeisessä erässä heitettiin hyökkäykseen liittyvät taktiikat syrjään niin D-tytöt onnistuivat omalla pelillään laittamaan C-tytöt ahtaalle. Lähelle päästiin ja paljon opittiin. Loistava peli koko joukkueelta!

Factorin pistetytöt: Jennica 2+1, Allu 2+0, Saara 1+0, Elli 1+0, Sira 1+0, Nella 0+1, Moona 0+1, Veera Liukka 0+1, Veera Liimatta 0+1

Factor D pistetytöt: Elsa P 1+2, Tuuli 2+0, Maija 1+1, Vilma 1+1, Liina 0+2, Minea 1+0

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Toinen vastaava sarjapeli pelataan ensi viikon keskiviikkona 10.2.2021 klo 17.30. Silloin pelistä tulee myös live striimiä maailmalle.