Ajankohtaista

D-tytöt pelasivat marraskuussa reilun kolmen viikon aikana neljä turnausta, joissa oli yhteensä yhdeksän peliä. Sen lisäksi vielä suurin osa pelaajista pelasi joko C- tai E-tyttöjen pelejä. Pelaaminen sekä erityisesti matkustuskilometrit näkyivät tänään tyttöjen otteissa.

FB Factor – PyY 7-1 (2-1, 2-0, 3-0)
Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa uusi tuttavuus Pyhtäältä. Ensimmäinen erä oli varsin verkkaista pelaamista ja kropan herättelyä pitkän ajomatkan jäljiltä. Onneksi vastustaja teki ottelun avausmaalin ja se samalla terästi tyttöjemme otteita. Toisessa erässä peli rupesi jo paremmin rullamaan ja tytöt pääsivät jatkuvasti hyviin maalipaikkoihin. Maalilla Irina eli eleettömän varma kuten aina. Kolmannessa erässä Factorin tytöt laittoivat vielä yhden lisävaihteen silmään ja menivät menojaan. Mukava oli huomata että kaikki mukana olleet pelaajamme pysyivät hyvin vauhdissa mukana. Matkassa oli kuitenkin kuusi tyttöä jotka eivät olleet mukana ensimmäisessä Kaakkois-Suomen turnauksessa ja sarja on huomattavasti kovempitasoinen kuin Savo-Karjalan sarja.

Ottelun tilastot

Maalikooste

Valokuvia ottelusta

Crackers – FB Factor 3-4 (0-3, 0-0, 3-1)
Tunnin tauko pelien välissä ja vastaan asettui ensimmäisen turnauksen jälkeen sarjassa puhtaalla pelillä toisena ollut Crackers Kotkasta. Tässä pelissä Factorin tytöt olivat rautaa ensimmäisessä erässä ja he veivät peliä melkein mielinmäärin. Maaleja tytöt onnistuivat tekemään ekaan erään 3 vaikka hyviä maalipaikkoja olisi ollut ainakin kymmeneen maaliin. Toisessa erässä peli huomattavasti tasoittui ja Crackers pääsi selvästi paremmin mukaan peliin. Ainoastaan Irinan loistavat torjunnat pitivät tilanteen Factorin kannalta huippuna kolmanteen erään lähdettäessä. Kolmmassa erässä Factorin tyttöjen jalat rupesivat jo vähän painamaan, joka näkyi heidän otteissaan. Crackers pääsi tulemaan jo maalin päähän ennen kuin kaksi minuuttia ennen loppua saatiin tehtyö helpottava 4-2 maali. Mutta eihän maalit vielä siihen jääneet vaan Crackers tuli uudestaan maalin päähän minuutti ennen loppua. Viimeinen minuutti kuitenkin maltettiin puolustaa tunnollisesti ja hallita palloa sen verran että tytöt pystyivät juhlimaan voittoa summerin soidessa. Selkeästi kauden tähän astisista peleistä kovin. Tytöt joutuivat pelaamaan kolmannen erän paineen alaisena mutta hyvin sen lopulta kestivät.

Maalikooste

D-tytöillä on vielä ennen joulutaukoa kaksi turnausta. Nämä pelataan samana päivänä 9.12. Kaakkois-Suomen sarjaa pelataan silloin Mikkelissä ja Savo-Karjalan sarjaa Kuopiossa. Saa nähdä minkälaisella ilmeellä silloin mennään.