Pääsiäinen, sairastelut ja pikku loukit veroittivat aikamoisesti pitkäperjantaina Uusikaarlepyyhyn matkannutta joukkuetta. Mukana oli kuitenkin 15+2 pelaajaa joten sen taakse ei täysin voi mennä. Eikä myöskään pitkän linkkamatkan, niihin ollaan kauden aikana kyllä totuttu.

Blue Fox – FB Factor 5-3 (3-1, 2-0, 0-2)
Pelin ensimmäinen erä oli totaalista kotijoukkueen hallintaa, vaikka yksi maali saatiinkin tehtyä. Pelaajat eivät olleet yhtään valmiita vastustajan fyysiseen peliin ja näytti että itseluottamuskin olisi tipotiessään kun vastustaja heilutti maaliverkko kolmeen otteeseen. Toisen erän alku oli edelleen Blue Foxin dominointia ja he siirtyivät nopeaan tahtiin jo 5-1 johtoon ennen kuin Factorin pelaajat saivat hieman juonesta kiinni. Kolmanteen erään kentälle tuli sisuuntunut Factor ja maalejakin alkoi syntymään. Ihan parasta kiriä ei ottelun loppuun saatu, mutta kolmas erä oli jo hyvää tekemistä, josta on helpompi jatkaa kotipelissä.

Factorin pistenaiset: Jennica 1+1, Eimi 1+0, Rova 1+0, Moona 0+1, Sira 0+1

Otetaan vieraspelistä opit mukaan ja ollaan valmiimpia lauantain kotipeliin. Pistetäänn peli tasoihin ja ratkastaan nousu sitten sunnuntaina Tähtihallilla.