Ajankohtaista

Factorin superviikonloppu tarjosi E-tytöille mahdollisuuden käydä testaamassa taitojaan Kuopiossa D-tyttöjen aluesarjan turnauksessa. Tytöiltä nähtiin kauden tähän mennessä parasta ja vauhdikkainta peliä ja vaikka vastassa oli isompia tyttöjä napattiin Kontiolahteen yhden voiton kera hopea-mitalit, joskin nämä ovat vielä kuvitteelliset, sillä ne saapuvat oletetusti postin kautta hieman myöhemmin.

FB Factor – Josba 11-6
Kaikki panos laitettiin tähän päivän ensimmäiseen peliin ja se kannatti. Peli alkoi vahvasti, mutta toisessa erässä koettiin pieni notkahdus ja vastustaja pääsi tasoihin. Uutta vauhtia lähdettiin hakemaan kahdella ketjulla, mikä toimi ja tytöt pääsivät maalien makuun. Vielä pelin loppua kohden kaikki pääsivät kentälle antamaan panoksensa ja yhdessä nauttimaan ansaitusta voitosta.

Ottelun tilastot

Maalikooste

SB Welhot – FB Factor 8-2
Edellisestä ottelusta oppineena  tähän otteluun lähdettiin hakemaan tiiviimpää puolustusta, joka onnistuikin ajoittain suhteellisen hyvin. Ensimmäinen erä oli tasainen ja Factor taisteli, mutta tällä kertaa voitto meni ansaitusti Welhojen tytöille. Pieni väsymys alkoi näkyä ja keskialueen pomppupallot koituivat Factorin kohtaloksi. Hyökkäyspäässä Factorin tytöt antoivat liian löysästi painetta Welhojen pallolliselle pelaajalle ja vastustaja käytti mahdollisuudet vastahyökkäyksiin tehokkaasti maalintekoon. Maalivahtimme Elsa venyi hienoihin pelastuksiin, mutta oman pään maalinedustapelaaminen rakoili ja vastustaja pisteli pallon paikoista verkkoon.

Ottelun tilastot

Kerta kaikkiaan hienoa katsottavaa, kun taitavat E-tyttömme väänsivät D-tyttöjen sarjassa ja vieläpä varsin kunniakkaasti. Oli ilo katsella heidän tekemistään. E-tytöt jatkavat jo ensi viikonloppuna pelejään Juuassa oman sarjansa viimeisessä turnauksessa, jonne on tänä lauantaina haettu hyvät eväät Kuopiosta.