Ajankohtaista

FB Factor- SB-Pro ll      2–2
Pelipäivä alkoi, kun juna lähti kello 9 kohti Imatraa. Onneksemme maalivahtikin ehti paikalle minuutti ennen kuin juna lähti Joensuusta. Junamatka meni nopeasti, kun kentälliset suunnittelivat päivän kuvioita sekä pelitaktiikoita. Saimme T-16 ja T-18- tytöissä pelaavan Irina Päivisen mukaamme Imatralle. Irina pelasi ensimmäisen pelin tolppien välissä hienosti. VR oli joukkueen puolella, nimittäin saavuimme Imatralle jopa etuajassa. Juna-asemalta hallille ei ollut kummoinen matka kävellä ja saavuimme hallillekin hyvissä ajoin.

Ensimmäiseen peliin lähdettiin hyvin mielin ja hyvällä asenteella. Ottelun ensimmäinen maali syntyi vasta ensimmäisen erän loppu puolella, kun Jenna laittoi pallon maaliin Julian passista. Peli oli hyvin Factorin hallinnassa ensimmäisen ja toisen erän.

Toiseen erään lähdettiin siis hyvillä mielin johto asemassa sekä taululla että pelillisesti. Toisen erän puolessa välissä Merike pisteli ottelun toisen maalin Katin syötöstä. Factorille ei tässä ottelussa enempää maaleja syntynyt, mutta SB-Pro kavensi ottelun toisen erän lopulla 2–1.

Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä taistelutahdolla ja fiiliksellä. Kuitenkin erän alussa tulokset muuttuivat, kun SB-Pro tasoitti pelin viimeisen erän alku minuuteilla. Ottelun lopussa oli molemmilla joukkueilla mahdollisuutta vaikuttaa loppulukemiin, kun paikkoja oli paljon, mutta maalien viimeistelyt eivät onnistuneet pelin lopulla.

Factorin pistenaiset: Merike 1+0, Jenna 1+0, Kati 0+1, Julia 0+1

Ottelun tilastot

RSS Panthers-FB Factor   2-3
Päivän toisessa pelissä olikin vastassa viime kaudelta tuttu Panthers. Ensimmäistä erää kerkesi kulua 04.39 kun Aino Paju viimeistelee Venla Vänskän syötöstä pallon maaliin. Hetki johtoasemassa kunnes Panthers tasoittaa pelin ajassa 10.21. Peli tasan ja eikun vaan askiin taistelemaan. Minuutin päästä Panthers tekee maaliin ja pääsee ensimmäistä kertaa johto asemaan pelissä.

Toinen erä alkaa mallikkaasti sillä Veera Liimatta iskee pallon maaliin ajassa 16.45 ja tasoittaa pelin.

Kolmas erä on hyvin tasaista tilanteita molemmissa päissä ajassa 41.25 Sanni Pirttilä tekee maalin Jenna Björnin syötöstä.

Loppu erä taistellaan ja sieltä hieno voitto ja pisteet kotiin.

Pelin jälkeen nopeasti kamat kantoon ja junalla kohti Lappeenrantaa katsomaan fliiga peliä ja siitä sitten pelin jälkeen yöjunalla takaisin Joensuuhun.

Factorin pistenaiset: Aino P 1+0, Veera 1+0, Sanni 1+0, Venla 0+1, Julia 0+1, Jenna 0+1