FB Factor-Northern Stars 4-8
Ensimmäinen erä oli tasaista kamppailua, ja lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 1-0 vastustajalle. Poppis torjui ensimmäisessä erässä 2 kertaa ja vastustaja 8 kertaa.

Toisen erän alkuun Factor tasoitti lukemiksi 1-1, kun Julia syötti ja Saara laukoi pallon maalin. Ajassa 16:49 tuli toinen maali Factorille, jonka teki Milla Venlan syötöstä. Ajassa 23:04 tuli jäähy Northern Starille. Ylivoimalla Merike teki maalin Miljan syötöstä. Vastustaja kavensi heti perään ja tilanne 3-2 Factorille. Tämän jälkeen Eevi sai jäähyn ja vastustaja tasoitti ylivoimalla juuri ennen ylivoiman loppua ajassa 26:10, lukemat olivat nyt 3-3. Reilu 3 min ennen erän loppua vastustaja iski lukemat 4-3 . Torjunnat toisessa erässä: Poppis 3, vastustaja 13.

3 erän alkuun vastustaja teki maalin ajassa 35:06. Muutaman minuutin päästä Milja kavensi lukemat 5-4. Pian tämän jälkeen vastustaja kasvatti johtoaan 6-4. Tämän jälkeen otettiin aikalisä. Vastustaja otti jäähyn, mutta Factorin ylivoima ei tuottanut tulosta, sen sijaan vastustaja tekee alivoimamaalin. 4 sekuntia ennen loppua vastustaja tekee vielä yhden maalin ja lukemat 8-4. Kolmannen erän torjunnat: Poppis 4, vastustaja 12.

Kaiken kaikkiaan Factorilla oli paljon paikkoja, mutta vastustajan maalivahti pelasi hyvin ja vedot eivät uponneet maaliin.

Factorin pistenaiset: Milja 1+1, Saara 1+0, Milla 1+0, Merike 1+0, Venla 0+1, Julia 0+1

Jokerit- FB Factor 9-6.
Peli alkoi sähäkästi, kun jo 20 sekunnin kuluttua sarjan pistepörssin voittaja Anna Ylikojola iski pallon Factorin verkkoon hienon syöttelyn päätteksi. Ajassa 4:32 Jokereille kirjattiin toinen maali. Noin yhdeksän minuutin kohdalla Factorin maalilla koettiin pelottavia hetkiä Poppiksen loukatessaan päätään pelitilanteessa. Näin ollen maalivahti vaihdettiin ajassa 8:49, ja maaliin tuli vuonna 2007 syntynyt Irina Päivinen, joka pääsi tekemään divarisebyyttinsä. Irinan debytti sai unelma alun, kun hän torjui hienosti Ylikojolan vedon ja sen jälkeen heitti Saara Liimatan läpiajoon, mistä syntyi maali. Uskomattoman hieno suoritus, jota vastustajakin kehui. Torjunnat: Irina 3, vastustaja 6

Kun toista erää oli pelattu noin 5 minuuttia vastustaja teki maalin ja tilanne oli 3-1. Heti perään Veera otti jäähyn, jonka vastustaja hyödynsi taidokkaasti ajassa 20:21. Vain minuutin päästä tästä Jokerit nousivat jo 5-1 johtoon. Factorille tarjottiin kuitenkin kavennusmahdollisuutta, kun Moonaa rikottiin rangaistuslaukauksen arvoisesti. Merike kuitenkin epäonnistui rankkarissa ja lukemat pysyivät ennallaan. Ajassa 25:11 Jokerit menivät jo 6-1 johtoon. Erän loppuun Milja teki maalin Julian esityöstä ja näin ollen lukemat erän lopussa 6-2. Torjunnat: Irina 6, vastustaja 2

Kun kolmatta erää oli pelattu vain 46 sekuntia Merike laukoi maalin Miljan syötöstä. Vajaan kahden minuutin päästä tästä Saara onnistui maalin teossa Katin hienosta syötöstä. Tilanne tässä vaiheessa siis 6-4. Factorilla oli hurmos päällä ja ajassa 33:20 Julia onnistui maalin teossa Miljan syötöstä. Jokerit kuittasivat tilanteen kuitenkin nopeasti parilla maalilla ja äkkiä tilanne olikin 8-6. Ajassa 36:54 Milja teki maalin Julian syötöstä ja tilanne 8-6. Jokerit tarjosivat kavennusmahdollisuutta ottamalla jäähyn ajassa 37.41. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja lopuksi ratkaisua yritettiin hakea 6 kenttäpelaajalla, mutta se ei onnistunut vaan Jokerit rankaisivat vielä 1 s ennen pelin loppua. Torjunnat: Irkku 3, vastustaja 10

Loppujen lopuksi hieno taitelu sarjakärkeä vastaan. Peli oli ajoittain erittäin hyvää, mutta taistelu ei aivan riittänyt voittoon. Vastustajaltakin saatiin hyvää palautetta pelistä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kautta.

Factorin pistenaiset: Milja 2+2, Julia 1+2, Saara 2+0, Merike 1+0, Kati 0+1, Irina 0+1