Ajankohtaista

FB Factor noudattaa omassa toiminnassaan Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, eri ministeriöiden ja muiden viranomaisten linjauksia koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa.

Muuttuneen tilanteen ja viranomaisohjeistuksen seurauksena seuran johtokunta on tänään päättänyt seuraavista toimenpiteistä:

1.  Aiemmassa tiedotteessamme harjoitukset laitettiin tauolle vähintään maaliskuun loppuun saakka. Muuttuneen tilanteen johdfosta kaikkien joukkueiden, sählykerhojen ja harrasteryhmien kausi 2019-2020 päättyy harjoitusten osalta 18.3.2020. Sarjatoiminta on jo päättynyt aikaisemmalla Salibandyliiton päätöksellä.

2.  A-F-tyttöjoukkueiden kauden 2020-2021 harjoittelu aloitetaan yhtä aikaa heti, kun viranomaisilta saadaan siihen lupa ja se on turvallista, mutta kuitenkin aikaisintaan toukokuun alusta alkaen.

3.  Aikuisten joukkueiden kauden 2020-2021 harjoittelun aloittamisesta voivat päättää joukkueet itsenäisesti, kun siihen on viranomaisilta lupa ja se on      turvallista, mutta aikaisintaan toukokuun alusta alkaen.

4.  Sählykerhot jatkavat toimintaansa syyskuun alusta alkaen, jos tilanne sen sallii. Aikuisten harrasteryhmä jatkaa toimintaansa, kun siihen saadaan viranomaisilta lupa ja se on turvallista, mutta aikaisintaan toukokuun alusta alkaen.

5.  Joukkueiden omat kaudenpäättäjäiset on peruttu keväältä 2020.

6.  Seuran yhteiset kauden päättäjäiset pidetään koronavapaasti netin välityksellä keskiviikkona 22.4.2020 klo 18.00 alkaen

7.  Joukkueiden kaudesta 2019-2020 jäävät mahdolliset ylijäämävarat siirretään kaudella 2020-2021 joukkueiden alkupääomaksi. Ikäluokat eivät tule             muuttumaan ensi kaudelle.

8.  Valmentajille ja kerhojen ohjaajille maksetaan korvaukset maaliskuulta. Huhtikuulta korvauksia ei makseta.

9.  Huhti-toukokuulle suunniteltu koulukiertue perutaan säbätuntien osalta. Kouluille toimitetaan esitteitä kokeilutreeneistä, jos niitä touko-kesäkuun aikana voidaan järjestää.

10.  Factorin kevätristeily Tallinnaan perutaan.

11.  Ensi kauden joukkueisiin, sählykerhoihin ja harrasteryhmiin ilmoittautuminen avataan samointein. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta, kuten aikaisemminkin https://www.fbfactor.fi/liity/

 

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, niin tästäkin poikkeustilanteesta selvitään.