Ajankohtaista

Seuran kevätkokouksen yhteydessä julkistettiin kauden 2020-2021 Tekijät.

F-tytöt
Valintakriteereinä kummankin pelaajan osalta ovat olleet: omalla esimerkillään luonut hyvää yhteishenkeä, ollut kaikkien kaveri, kannustanut muita niin treeneissä kuin peleissäkin, kuunnellut ohjeet aina hyvin sekä luonnollisesti mennyt eteenpäin lajitaidoissa kauden mittaan huomattavasti.

Terhi Koponen

Tämä tyttö on koko kauden ajan ollut noihin meidän valintakriteereihin verraten todella esimerkillinen treeneissä. Lisäksi hänestä paljastui kauden mittaan erittäin lupaava maalivahti, joka ei pelkää isompienkaan tyttöjen (tai edes meidän valmentajien) vetoja.

Aino Väisänen

Tämä tyttö tuo iloista ja reipasta ilmettä aina mukanaan treeneihin ja joukkueeseen. Kauden kuluessa tämä pelaaja on osottautunut tunnolliseksi treenaajaksi ja hänestä on kehittynyt kauden mittaan lupaava pelaajanalku.

E-tytöt
Arcticin: Neea Lauri

Arcticin maalivahdiksi hypännyt Neea on osoittanut kuluneella kaudella erityistä pelimotivaatiota olemalla utelias niin uuden oppimisen kuin oman maalipelin kehityksen suhteen. Neea on tehnyt maalilla töitä keskittyneesti koko kauden ajan, yltänyt ajoittain huippusuorituksiin, ja ollut näin yhtenä joukkueen kantavana voimana!

Carelia: Annika Nuutinen

Annika on yksi kuluneen kauden uusista ja positiivisista tulokkaista, joita saatiin kauden alkutaipaleella mukaan joukkueeseen. Annika on osoittanut nopeaakin kehitystä pelikentällä, mikä taas on johtanut hyvin tunnolliseen ja sinnikkääseen pelaamiseen turnauksissa. Erityisesti rohkeutta omaan tekemiseen on Annikalla kertynyt huomattavattavasti!

D-tytöt
Arctic: Maija Juvonen

Kehitys puhuu puolestaan eikä voi olla huomaamatta sitä suurta halua kehittyä. Koko ajan kysellään neuvoa ja pyritään parempaan.

Carelia: Aino Tahvanainen

Kehitystä on tapahtunut isoin harppauksin ja asenne on kohdillaan. Tilanteet pelataan loppuun asti ja pelipaikka kuin pelipaikka kohdataan mielenkiinnolla.

C-tytöt
Saara Liimatta

Tekee kaiken niin peleissä, kuin treeneissä tunnollisesti ja tosissaan. Pystyy omalla tekemisellään sytyttämään koko muun joukkueen parempaan tekemiseen.

Naisten II-joukkue
Minna ”Poppis” Hämäläinen

Ahkera ja nöyrä harjoittelija, tehdään niinkuin on sovittu ja aina vähän enemmän. Joukkueen tukipilari.

Naisten Edustusjoukkue
Aada Jankko

Kantoi suuren vastuun yksin puolustuksen viimeisenä lukkona myös tiukoissa paikoissa – hyvä treeniaktiivisuus

Sen lisäksi seurasta palkittiin Vuoden Tekijä ja Vuoden Vapaaehtoistekijä.

Koko seuran pelaajista Vuoden Tekijä – tittelillä palkitaan Jennica Holopainen

Jennicasta kasvoi kauden aikana ratkaisija niin pelillisesti kuin henkisestikin. Hän nousi tärkeään rooliin niin C-tytöissä kuin Naisten joukkueissakin. Tunnollinen harjoittelija, jonka tavoitteet ovat korkealla, ottaa aina huomioon niin pelikaverit, valmentajat, toimihenkilöt kuin vastustajatkin.

Vuoden Vapaaehtoistekijä palkinto menee kaudella 2020-2021 valmentajapari Sini Tuunaselle ja Miro Ylärakkolalle.

Sini ja Miro valmensivat D-tytöt kesällä Suomen kovimmassa tyttöturnauksessa Loisto Cupissa hopealle. D-tyttäjen aluesarjasta tuli mestaruus ja D-tytöt sijoittuivat toiseksi C-tyttöjen aluesarjassa. Kaikki joukkueen pelaajat menivät isoin harppauksin eteenpäin. Lisäksi Sini ja Miro olivat aktiivisesti mukana tekemässä seuralle uutta strategiaa.

Onnittelut kaikille palkituille!!