Viikon verran treeniä ekan pelin jälkeen ja tukku uusia pelaajia kokoonpanoon. Siinä lähtökohdat ”kuoleman” peliin.

FB Factor – Blue Fox 5-7 (2-0, 2-2, 1-5)
Ottelun alku oli aivan päinvastainen mitä se oli viikko sitten. Silloin Blue Fox suorastaa jyräsi meidät ja paukutti ekaan erään kolme maalia. Tällä kertaa ensimmäinen erä oli täydellistä Factor hallintaa ja kaksi tehtyä maalia mairittelevat vastustajaa. Factorin maalit syntyivät erän puolivälissä minuutin sisään ensin Nepe viimeisteli Minean syötöstä ja heti peraan Saara maalasi Jennican esityöstä. Ekalle erätauolle Factorin 2-0 johdossa.

Toisen erän alkuun Minea jäi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon Suomelan syötöstä. Seuraavaa maalia jouduttiin odottamaan erän loppupuolella ja silloin vieraat saivat maalitilinsä auki. Loppuerästä nähtiin vielä kaksi erikoistilanne maalia kun ensin Julia karkasin alivoimalla Mintun heitosta läpiajoon, mutta Blue Fox kuittasi maalin vielä saman ylivoiman aikana. Mitä pidemmälle erä meni niin sitä paremmin Blue Fox pääsi peliin mukaan. Toiselle erätauolle edelleen hyvissä asemissa lukemin 4-2.

Komas erä olikin sitten vieraiden. Mitä pidemmälle erä meni sitä enemmän heidän kokemus tuli esille. Viiden minuutin pelin jälkeen Factorille tuli kolmen minuutin musta hetki jonka aikana Blue Fox siirtyi 4-5 johtoon. Minea toi vielä kertaalleen Factorin tasoihin, mutta pelin kaksi viimeistä maalia meni vastustajalle ja koko peli lukemin 5-7. Näin ollen Blue Fox säilyttää divaripaikkansa ensi kaudelle. Isot onnittelut heille.

Factorin pistenaiset: Minea 2+1, Suomela 0+2, Saara 1+0, Julia 1+0, Nepe 1+0, Jennica 0+1, Minttu 0+1

Ottelut tilastot

Valokuvia ottelusta

Kausi on näin myös naisten osalta paketissa. Toista kevättä peräkkäin se päättyi pettymykseen eli tappioon karsintojen viimeisessä vaiheessa. Matka jatkuu siis ensi kaudellakin Suomisarjassa. Isot kiitokset kaudesta kaikille joukkueen mukana olleille. Palataan asiaan ensi kaudella.