Ja taas istutaan jo tutuksi tulleesseen bussiimme, viimeistä kertaa tänä talvena… Matkamme alkaa totutusti Kylmäojan koululta ja tällä kertaa saamme taas mukaan uusia vahvistuksia nuoremmista D-tytöistä, vakiokokoon panostamme puuttuu tälläkin kertaa muutama avainpelaajamme, tästä huolimatta lähdemme hakemaan kahta hyvää peliä Kuopion turnauksesta. Valmennuskaksikko odottaa iloiselta ja motivoituneelta joukkueeltamme ennen kaikkea omien taitojen näyttöä ja hauskanpitoa niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Hatsina- FB Factor 3-2 (2-0, 1-2, 0-0)

Ottelusta lähdettiin hakemaan hyviä maalipaikkoja ja kiinnitettiin huomiota laukausten määrään, vain laukomalla maalia kohden ottelut voitetaan ja voittoon riittää yksi tehty maali enemmän kuin vastustajalla.

Ensimmäisessä erässä Hatsina aloitti maalinteon jo heti alku minuuteilla ja ottelun toinen osuma tuli myös vastustajan toimesta, ensimmäiselle erätauolle siirryttiin vastustajan johtaessa kahdella maalilla. Factorilla oli useita maalipaikkoja ja joukkue sai hyvin laukauksia kohden maalia, mutta laukaukset menivät hieman maalin yli tai maalissa hyvän pelannut vastustajan maalivahti sai torjuttua laukaukset.

Toinen erä oli Factorin melkeimpä täydellistä hallintaa, laukauksia sateli kohden vastustajan maalia ja kaksi niistä saatiin maaliin saakkakin menemään. Vastustajan ainokainen tässä erässä syntyi läpiajon päätteeksi ja tilanne toisen erän jälkeen Mikkeliläisten johto 3-2.

Kolmas erä mentiin Factorin komennossa, päästiin hyville maalinteko paikoille, mutta palkinto jäi puuttumaan vastustajan puolustaessa ja suojellessa maaliaan uhrautuavasti.

Ottelu oli kauttaaltaan Factorin hallintaa, laukauksia saatiin hyvin aikaan, taisi pari laukausta osua maalin kehikkoonkin. Joukkue taisteli hyvin, mutta kyseessä on maalinteko peli ja tällä kertaa vastustaja teki sen yhden maalin enemmän ja Hatsinalle ansaittu voitto.

Factorin pistetytöt: Elna Voutilainen 1 + 0, Jennica Holopainen 0 + 1, Aino Juntunen 1 + 0, Julia Pehkonen 0 + 1

Maalikooste

FB Factor – Pelicans SB 1 – 1 (0-0, 0-0, 1-1)

Otteluun asteli väsynyt Factorin tyttöjoukko, ensimmäinen erä aloitettiin kolmella ketjulla antaen tällä tavoin kaikille mukana oleville pelaajille peliaikaa. Pelaajat saivat kauden viimeisessä ottelussa kokeilla eri pelapaikkoja ja tätä kautta ottelu meni hieman sekavaksikin välillä. Kaksi ensimmäistä erään mentiin sekavissa tunnelmissa, pallo pomppi molemmilla joukkueilla ja ottelun taso ei päässyt nousemaan mitenkään päätä huimaavaksi.

Kolmanteen erään annettiin hieman lisää vastuuta oikean ikäisille C-tytöillemme vastustajan siirtyessä 1-0 johtoon. Tytöt jaksoivat yrittää ottelussa loppuun saakka ja tasoitus maali saatiinkin aikaan ennen ottelun loppumista.

Factorin pistetytöt: Nea Uimonen 1 + 0, Jennica Holopainen 0 + 1

Maalikooste

Sarjan päätyttyä joukkue ottaa pari viikkoa nyt hieman rauhallisemmin ja viikosta 11 eteenpäin aloitamme valmistautumisen edessä olevaan Särkinniemi Cupiin jonne lähdemme koko joukkueen voimin.

Kiitos kuluneesta kaudesta pelaajille, vanhemmille, valmennukselle, huoltajille ja joukkueenjohtajalle. Sama jengi alustavasti koossa myös tulevan kautena ja uusia pelaajia otamme myös mielellämme mukaan, aina löytyy tilaa yhdelle joka käyttää salibandymailaa…