Runkosarjan toiseksi viimeinen turnaus pelattiin Riihimäellä. Turnauksesta lähdettiin hakemaan kotiturnauksessa harmillisesti vielä varmistamatta jäänyttä paikkaa Suomisarjan loppusarjaan. Joukkue pääsi suuntaamaan Riihimäelle 13 kenttäpelaajan ja yhden maalivahdin voimin, kun T18 tytöistä saatiin mukaan Elsa K., Nella, Vilma ja Irkku. Vastaan asettuivat kahdesta aiemmasta kohtaamisesta tutuksi tulleet SBS Rupu ja SalBa, joista jälkimmäinen oli jo varmistanut paikkansa loppusarjassa.

FB Factor – SBS Rupu
SBS Rupu oli saanut jalkeille pelaajia alle kahden kentällisen verran, joten ennakkoon oli tiedossa, että vastustaja tulee puolustamaan tiiviisti ja iskemään vaarallisesti vastahyökkäyksistä. Peli eteni tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Ensimmäisestä maalista vastasi Rupu ylivoimalla ensimmäisen erän lopulla. Vain reilua minuuttia myöhemmin Rupu pääsi iskemään jo toisen maalin Factorin verkkoon vastahyökkäyksen päätteeksi.

Toinen erä alkoi vastustajan komennossa, kun reilun 17 minuutin pelin jälkeen Rupu siirtyi jo kolmen maalin johtoon. Peli oli rikkonaista ja tuomaristo salli varsin railakasta mailalla pelaamista, mikä vaikeutti tilanteiden rakentelua. Vihdoin reilu minuutti ennen toisen erän loppua Emma taisteli tiensä mailaviidakon läpi vastustajan maalille, ja vaikkei tuomarin pilli soinutkaan rikkeen merkiksi, sai Rupun maalivahti hetken kuluttua jatkotilanteen päätteeksi kaivaa Vilman toimittaman pallon maaliverkosta. Peliä ehti kulua vajaa minuutti, kun Rova iski pallon vastustajan verkkoon ja erätauolle lähdettiin 2–3 tappioasemasta.

Vaikka Rupu pystyi iskemään todella vaarallisia hyökkäyksiä Factorin maalia kohti, siirtyi kolmannessa erässä pelin hallinta Factorille. Ajassa 39.05 Julia pääsi iskemään tasoitusmaalin Emman syötöstä. Pelin lopun Factorin naiset tyytyivät varmistamaan tasapelipisteen maltillisella pallonhallinnalla. Pelistä otetun pisteen ja seuraavassa ottelussa SBS Tampin Classicille kärsimän tappion myötä naisten Suomisarjan loppusarjapaikka oli varmistettu!

Factorin pistenaiset: Rova 1+0, Julia 1+0, Vilma 1+0, Emma 0+1, Saara 0+1, Elsa 0+1

FB Factor – SalBa
Loppusarjapaikan varmistuttua suurimmat paineet päivän peleistä oli saatu purettua ja peliin päästiin lähtemään ilman ylimääräistä panosta. Tästä huolimatta joukkueesta paistoi tahto voittaa ottelu. Peli oli luonteeltaan täysin toisenlainen kuin päivän ensimmäinen ottelu, ja Factorin naiset pääsivätkin käyttämään paremmin omia vahvuuksiaan pelin sisällä. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi SalBa ylivoimalla.

Seuraavat maalit toisen erän alussa olivat Factorin käsialaa, kun ensin Emman laukaus ohitti SalBan maalivahdin ja seuraavaksi Julia pääsi nousemaan oikeasta laidasta ja sijoitti pallon tarkalla laukauksella maalin perukoille. SalBa pääsi toisessa erässä vielä kertaalleen tasoihin, kun laukaus muutti epäonnekkaasti suuntaa Factor-pelaajan kengästä ja ohjautui maaliin. Erän lopussa Factorin naiset saivat luotua hyvää painetta SalBan päätyyn, minkä ansiosta pallo ajautui maalin edustalle, josta loistavasti tilanteen lukenut Julia pääsi siirtämään Factorin 3–2 johtoon.

Viimeisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat luomaan tilanteita, mutta maalinteossa onnistui kuitenkin vain SalBa kahteen otteeseen. Ottelu päättyi hyvän taistelun jälkeen siis vastustajan 3–4 voittoon. Käytännössä lopputuloksella oli merkitystä vain loppusarjaan suuntaavien joukkueiden runkosarjasijoituksiin, koska kummallakaan ei ollut enää vaaraa pudota jatkopeleistä.

Factorin pistenaiset: Julia 2+0, Emma 1+0, Rova 0+1

Suomisarjan runkosarjan viimeinen turnaus pelataan Tampereella 9.3.