Ajankohtaista

Kauden toiseen kotiturnaukseen päästiin liikkeelle hyvällä kokoonpanolla. Alla oli orastava voittoputki edellisestä turnauksesta ja tällä kertaa muilla joukkueilla oli allaan matkustuskilometrit. Odotukset olivat siis katossa.

FB Factor – RSS Panthers 10-2 (2-2, 5-0, 3-0)
Päivän ekasta pelistä tuli maalijuhlat joita mestaroi Minean johtama kentällinen Vilma-Minea-Petu-Venla-Lilja. Viisikko taituroi peräi kahdeksan maalia. Kaksi muutakin viisikkoa ennistui kertaalleen niin onnistumisia saatiin jälleen jokaiselle kentälle. Pantterit saivat tehtyä ensimmäiseen erään kaksi maalia, mutta sen jälkeen Jenna oli maalillaan kuin muuri ja pisteet selvällä 10-2 voitolla kotijoukkueelle.

Factorin pistenaiset: Minea 2+4, Petu 3+1, Lilja 3+0, Fredu 1+0, Veera 1+0, Milla 0+1, Venla 0+1, Vilma 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – SBS Tamppi 3-1 (2-0, 0-1, 1-0)
Tamppi oli ensimmäisellä kierroksella ainoa joukkue jota ei pystytty voittamaan joten revanssia lähdettiin hakemaan. Ja se saatiin. Peli sai todella hyvän alun kun Rova minttasi pallon yläkulmaan kun peliä oli pelattu ainoastaan 5 sekuntia. Ja heti seuraavassa vaihdossa Petu tuplasi jo johdon kahteen nollaan. Seuraavaa maalia saatiin sitten odottaakin pelin puolenvälin yli kun Tamppi onnistui kaventamaan. Ottelun ratkaisu nähtiin pari minuuttia ennen loppua kun Emma tykitti ylivoimalla loppulukemat 3-1.

Factorin pistenaiset: Emma 1+1, Rova 1+0, Petu 1+0, Fredu 0+1

Ennen joulua pelataan vielä yksi turnaus Tampereella. Silloin vastassa SBS Rupu ja Salba. Saa nähdä jatkuuko voitto putki vielä silloin.