Ajankohtaista

Naisten Suomisarjan viimeinen turnaus pelattiin Tampereella. Peleillä ei ollut enää mitään merkitystä niin matkaan lähdettiin miniporukalla vahvuudella 9+1.

SBS Tamppi – FB Factor 9-2 (2-2, 3-0, 4-0)
Ottelun kuvio oli selvä alusta alkaen. Tamppi tarvitsi pisteet ottelusta suoraan säilymiseen ja heillä oli täysi lista pelaajia mukana. Factorin naiset jaksoivat hyvin taistella ensimmäisen erän, mutta sitten Tamppi juoksi jalat alta. Numerot eivät kerro ihan koko totuutta pelistä, koska myös Factorilla oli loistavia maalipaikkoja mutta eipä mennyt sisään. Mutta kaikki tyyni parempi joukkue voitti ja Tampille tärkeät pisteet.

Factorin pistenaiset: Emma 1+0, Julia 1+0, Iita 0+1

Ottelun tilastot

RSS Panthers – FB Factor 2-3 (1-1, 0-1, 1-1)
Toisessa pelissä pelaajavahvuudet olivat huomattavasti lähempänä toisiaan ja sitäkin kautta peli oli jo lähtökohtaisesti tasaisempi. Ennen peliä sovittiin että oma pääty pelataan nyt tiiviistä ja hallissa ei tässä pelissä vuoda enää kuin katto. Ottelu oli hyvin hidastempoinen eikä se noussut klassikoiden joukkoon muutoin kun Iita Hirvosen ensimmäisen Suomisarja maalin osalta. Kaikki pelaajat säilyivät hengissä ja runkosarjasaatiin pakettiin.

Factorin pistenaiset: Veera 1+0, Emma 1+0, Iita 1+0, Miia 0+1, Venla 0+1, Fredu 0+1

Ottelun tilastot

Pari viikkoa nytten treeniä ja sitten Suomisarjan loppusarjan kimppuun. Factorin osalta loppusarjan pelit pelataan Kontiolahden liikuntahallilla ja samassa lohkossa ovat Häme Stars ja Pelicans SB. Silloin on jo pelissä kovat panokset.