Ajankohtaista

Piitkästä aikaa lähestulkoon kaikki T12 tytöt pääsivät mukaan turnaukseen! Poissa oli ainoastaan 4 tyttöä ja mukana olleet 19 tyttöä jaettiin kahteen erilliseen joukkueeseen syntymävuoden mukaan. Arcticissa pelasivat 2010 syntyneet ja Careliassa 2011-2012 syntyneet. Nepenmäen koululla pelattuun turnaukseen oli rakennuttu lentokentän kokoinen pelikenttä, jossa ennen kaikkea nopeat pelaajat pääsivät jylläämään. Kaksi edellistä turnausta oli pelattu huomattavasti pienemmillä kentillä ja pelaajien taitoelementit olivat tulleet huomattavasti paremmin esille.

Carelia – Josba 2-6
Nuorempien ensimmäinen vastus oli naapuriseura Josba. Ottelu oli vielä toisen erän alussa 2-3, mutta sen jälkeen vastustaja kaunisteli loppulukemiksi 2-6. Nuoremmat tyttömme eivät pysyneet nopeampien vastustajien vauhdissa kunnolla mukana ja ansaittu voitto Josballe

Arctic – VarTa 14-0
Ensimmäistä kertaa tällä kaudelle kaikki 2010 syntyneet tyttömme olivat yhtä aikaa samassa joukkueessa pelaamassa. Jälki oli sen mukaista. Vielä muutama viikko sitten peli VarTaa vastaan kääntyi Factorin tytöille vasta pelin lopussa. Tällä kertaa voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Pihkalle elämänsä ensimmäinen nollapeli!

Arctic – Carelia 6-1
Keskinäiseen peliin joukkueet laitettiin sekaisin ja yritettiin tehdä kaksi mahdollisimman tasaista joukkuetta. Tällä kertaa voitto Arcticille lopulta melko selvällä erolla.

Josba – Arctic 3-4
Isompien tyttöjen toisessa pelissä vastassa oli Josba. Factorin tytöt karkasivat ensimmäisessä erässä jo 3-1 johtoon, mutta niin vain Josba tuli reilu minuutti ennen pelin loppua vielä tasoihin 3-3. Tasoitusmaalin jälkeisessä vaihdossa Factor kuitenkin onnistui tekemään vielä neljännen maalin ja veivät ottelun niukasti itselleen.

Welhot musta – Carelia 7-5
Nuorempien tyttöjen pitkä päivä huipentui peliin Welhoja vastaan. Carelian tytöt olivat pelaamassa turnauksen ensimmäisessä ja viimeisessä pelissä joten päivälle tuli mittaa melkein seitsemän tuntia. Keskittyminen ei ollut enää ihan parasta viimeisessä pelissä ja tämä näkyi myös otteissa. Maaleja tehtiin ottelussa melkein vuorotahtiin, mutta lopulta Welhot olivat pari maalia etevämpiä.

T12 tyttöjen viimeinen aluesarjaturnaus pelataan 5.3.2022 Kuopiossa.