T14-sarja jatkui kotiturnauksella, jonne pitkästä aikaa tällä kaudella kokoontuivat sarjan kaikki yhdeksän joukkuetta. Päivä oli pitkä, mutta niin pelit kuin turnausjärjestelytkin saatiin vietyä hienosti läpi.

FB Factor Carelia – Josba 7–9
Päivän tärkein peli sattui onneksi ensimmäiseksi ja tästä lähdettiin hakemaan pisteitä kotiin. Tavoitteena oli tehdä tarvittavat maalit ja pitää oma maali mahdollisimman puhtaana. Tarvittavat maalit saatiinkin tehtyä, mutta oman pään puolustus repeili pahasti. Vastustajalle jätettiin maalin eteen liian paljon tilaa ja vastustaja iski monta maalia ripareista. Myös moni keskiviivan tuntumasta lähteneistä vedoista jäivät peittämättä, mistä Josba rankaisi. Jälleen tiukka peli Josbaa vastaan, josta voitto tällä kertaa meni kahden maalin erolla vastustajalle.

SaiPa – FB Factor Arctic 1–6
Taktiikkana oli korkea paine ja liikkuva, suoraviivainen peli. Luovuutta haettiin muun muassa pelipaikkoja vaihtamalla, mikä tuntui myös tuottavan tulosta – puolustajiksi siirretyt Minea ja Tuuli turvasivat oman päädyn luontevasti ja viivasta saatiin tehtyä hienoja maaleja. Myös puolustajista hyökkääjiksi siirretyt Eimi ja Hilma osoittivat kyvykkyyttä uusilla pelipaikoillaan ja peli saatiin näyttämään hyvältä. Myös toinen kentällinen sai erittäin hyvin pelin pyörimään vastustajan päädyssä ja Oonan ja Minnin huolellisen paineen avulla myös pakit Iina ja Meeri pääsivät maalipaikoille.

Tämä hyvä tekemisen meininki kuitenkin katosi jonnekin toisessa erässä, josta eteenpäin peli näytti todella vaikealta. Toisessa erässä otettiin turhia jäähyjä, ja pallon kanssa kikkailtiin aivan liikaa. pelipaikat vaihdettiin ”tuttuun ja turvalliseen” muotoonsa, mutta tämäkään ei auttanut. Kahdessa viimeisessä erässä maaleja saatiin enää kaksi ensimmäisen erän neljän maalin lisäksi ja vastustaja onnistui rankaisemaan kerran ylivoimalla.

FB Factor Arctic – FB Factor Carelia 15-3
Keskinäinen ottelu jäi onneksi päivän viimeiseksi, joten energiat säästyivät merkityksellisiin peleihin. Tässä pelissä molemmilla puolilla oli vain 1-2 vaihtopelaajaa, joten tavoitteena oli ottaa tämä positiivisin mielin uutena kokemuksena. Vaikka vaihtopelaajia ei ollut riittämiin, saivat molemmat joukkueet pelin sujumaan ja luotua maalipaikkoja sekä hienoja maaleja.

Vaikka pelaajia oli kipeänä ja muutama tippui joukosta pois vielä päivän aikana, saatiin kaikki pelit hienosti pelattua ja oli ilo nähdä monta joukkuetta ja kannattajaa hallilla päivän aikana.