Kauden kolmas turnaus pelattiin Varkaudessa jossa molemmat joukkueet kohtasivat Vartan Varkaudesta ja Papaksen Kajaanista. Tällä reissulla ei peliajasta ollut puutetta, sillä matkassa oltiin suht pienellä rosterilla.

Artic – Varta 5 – 5 (2-2, 2-2, 1-1)
Ensimmäisenä kentällä viiletti Artic. Vastaan asettui turnausta emännöivä Varta. Ottelu eteni kirjaimellisesti tasaisissa merkeissä erä kerrallaan aina loppuun asti.  Kerran käytiin parin maalin karkumatkalla, mutta vastusta kiri tasoihin. Paikkoja molemmat joukkueet pystyivät luomaan, mutta molemmissa päissä maalivahdit pitivät huolen etteivät helpot eikä vaikeatkaan vedot löytäneet tietään verkon perukoille. Kolmannen erän alkuun hoidettiin alivoima kunniakkaasti pitäen vastustaja kurissa. Kokonaisuutena hyvää peliä kapealla rosterilla.

Carelia – Papas 9 – 1 (2-1, 2-0, 5-0)
Nuoremmat pelurit sai päivän ensimmäiseen pelin vastaan uuden tuttavuuden, Papaksen Kajaanista. Peli lähti liikkeelle meidän osalta hiukan nihkeästi eikä tytöt oikein päässet omalle tasolleen ensimmäisen erän aikana. Vastustaja tuli taas peliin pirteällä otteella pelaten ennakkoluulottomasti. Pelin edetessä ote ja tekeminen parani isoin harppauksin jonka myötä päästiin paremmin olemaan pallossa joka poiki taas hyviä maalipaikkoja. Kolmannessa erässä sitten viimeisetkin palaset loksahtivat paikoilleen ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla.

Artic – Papas 8 – 6 (3-3, 1-1, 4-2)
Artic päivän toisesta pelistä muodostui todella hankala peli. Väsymys alkoi näkyä jo ensimmäisessä erässä joten ihan terävimmillään ei pystytty olemaan. Erän alkuun päästiin johtoon joka taisi hiukan tuoda hyvän olon tunnetta. Tämän vastustaja käytti hyväkseen tullen tasoihin ja siirtyen johtoon heti toisen erän alussa. Kokonaisuudessaan toinen erä oli tasaista pelaamista sillä tasoitus tuli erän viimeisellä minuutilla. Kolmannessa erässä saatiin yhteispelistä kiinni ja pystyttiin pelaaman fiksusti energiaa säästäen.  Erän lopusta tuli varsinainen trilleri. Vastustaja tasoitti 2 ja puoli minuutti ennen loppua tilanteeksi 6-6. Minuutti eteenpäin ja Artic taas johtoon. Lopullinen ratkaisu nähtiin minuutti ennen pelin päätöstä, kun ero kasvoi kahteen maaliin onnistuneen ylivoiman myötä.

Carelia – Varta 3- 9 ( 1-2, 1-3, 1-4)
Päivän viimeiseen peliin jouduttiin ”lainaamaan” Articista muutama pelaaja. Väsymystä oli havaittavissa myös Carelian pelaajilla, mutta tästä huolimatta kampoihin laitettiin kunnolla koko pelin ajan, mutta loppua kohden ero pääsi hiukan venähtämään. Maalilla Pihka pelasi todella huikean pelin. Torjuntoja kertoi kaikkiaan 47!