Ajankohtaista

T16 pelit jatkuivat lauantaina 4.11. Joensuun Raatekankaalla, jossa vastassa olivat ensi kertaa tällä kaudella Apassit ja Varta.

Apassit – FB Factor 3-4
Taktiikaksi peliin otettiin matala karvaus, sillä vastustajalla tiedettiin olevan taitavia ja fyysisiä tyttöjä. Suhteellisen vähäisen harjoittelun jälkeen karvausasetelma asettui kohdilleen hyvin heti alusta ja peli näytti kontrolloidulta. Apassit iskivät ensimmäisen maalin maalin edustalle auenneesta paikasta, mutta Factor jatkoi hienosti omaa peliään ja onnistui keskittymään yhteen vaihtoon kerrallaan. Peli saatiin tasoihin pian ja Factor pääsi seuraavaksi ottamaan johtoaseman. Peli oli alusta asti tiukkaa, mutta jopa ensimmäistä kertaa tällä kaudella mukana ollut 2010-syntyneiden ketju näytti, että he ovat syystäkin mukana. Pelin jälkeen erittäin tyytyväiset ja hymyilevät valmentajat totesivat, että nyt nähtiin tämän porukan parasta peliä tähän mennessä!

Ottelun tilastot

FB Factor – VarTa 1-5
Jatkoimme samalla taktiikalla ja lähdimme hiomaan vielä maalineduspelaamista tiiviimmäksi ja huolellisemmaksi. Vastustaja piti tässäkin pelissä palloa, mutta onnistuimme hyvin karvauksella ohjaamaan palloa laitoihin ja sitä kautta kääntämään peliä hyökkäyssuuntaan. VarTan avaus toimi kuitenkin aamun ensimmäiseen peliin verrattuna hieman nopeammin, mikä haastoi Factorin pelinlukunopeutta. Vastustaja onnistui hyödyntämään paikat, jotka heille aukesivat ja numerot kuvaavat hyvin pelin kulkua. Factorin tyttöjen suoritukseen voi kuitenkin olla tyytyväinen, sillä jokainen onnistui tänään hienosti ja kentällä nähtiin juuri niitä asioita, joita ennen peliä painotettiin.

Ottelun tilastot

Päivä oli erittäin onnistunut ja olemme tyytyväisiä kahden pisteen saldoon. Olemme sarjataulukossa VarTan ja Apassien kanssa tasapisteissä, mutta maalieron perusteella Factor suuntaa seuraavaan turnaukseen sarjan viidentenä.