Ajankohtaista

Lähimatkailua Ouluun, matkahan oli suorastaan lyhyt. Olimme hyvin tyytyväisiä Oululaiseen asiakaspalveluun ja ystävällisyyteen.

Eräviikingit – Factor 3-3 (1-2, 2-0,1-0)
Otteluun ei oltu ihan valmiita ja erän alku oli totutun vaikea. Vauhdikas avauserä 12 minuuttia ja tilanne 1-2. Läpi ottelun peli oli sähäkkää menoa päästä päähän. Totutun tasainen peli aina Erviä vastaan ottelu voi kääntyä aina kummalle tahansa. Ervi sai otetta pelistä ja Factorin peli ei päässyt pyörityksen asteelle. Vaarallisia vastaiskuja, vetoja katkoja puolin ja toisin. Molemmat alkavat tuntea toisensa pelitavat se tekee pelistä myös vaikean. Irkun pelastukset maalilla olivat arvokkaita. Pisteeseen tässä esityksessä pitää olla tyytyväinen. Maalivahtien torjunnat meni tasaisesti tässäkin kohtaamisessa.

Pisteet: Maalit Nepe, Jennica, Tuuli syöttäjät Vilma, Lilja ja Sira
Joukkueen sisäinen palkinto Siralle.

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Northern Stars- Factor  4-5 (1-1,1-3,2-1)
Taisteluvoitto, ei se helpolla tullut, mutta tuli kuitenkin. NS oli tapaansa vaikea vastustaja puolustuspelillään ja vastahyökkäyksillään. Tänään näihin oltiin valmiimpia vastaamaan, joskin sovitun puutteellisesti tehtiin töitä. Peli olisi voinut olla helpompikin, mutta tehtiin siitä itse vaikea päästämällä vastustaja mukaan peliin. Tämä oli hyvä oppimiskohta palapelissä. Keskittyminen ei ollut kohdallaan siitä osoituksena jäähyt ja useat pallonmenetykset ja pomppimiset. Irkku piti tapansa mukaan joukkuetta tässäkin ottelussa pystyssä. Arvokkaat kaksi pistettä taskuun.

Pisteet: maalit Mila 2, Jennica, Tuuli, Nepe. Syötöt Minea, Moona, Sira, Jennica, Liina