Kotiturnaukseen lähdettäessä oli Factorilla vain yksi tavoite, voittaa molemmat ottelut ja näin varmistaa paikka aluelopputurnaukseen.

FB Factor – Into 6–0
Päivän avausotteluun asettui vastaan Lieksan Into. Peliä ennen oli runsaasti aikaa lämmitellä ja otteluun valmistauduttiin todella huolella. Peli alkoi odotetun vauhdikkaasti ja Factor sai alusta asti hyvän otteen pelistä. Maalinteossa onnistuttiin tasaiseen tahtiin ja puolustuspäässä oltiin aktiivisia. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat jo 4–0 Factorilla ja toisessa erässä pelaaminen parani entisestään. Toinen erä jäi kuitenkin maalittomaksi, koska Into onnistui puolustamalla estämään Factorin pääsyn parhaille vetopaikoille. Kolmannessa erässä Into sai enemmän otetta pelistä ja laittoi Factorin puolustuksen paikoitellen erittäin tiukoille. Into onnistui laukomaan viimeisessä erässä yli kaksi kertaa enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä, mutta maalilla Neea onnistui torjumaan kaiken kaukolaukauksista läpiajoihin! Vastahyökkäyksistä Factor osui viimeisessä erässä vielä kahdesti ja näin ollen loppunumerot 6–0 veivät joukkueen jälleen askeleen lähemmäs lopputurnauspaikkaa.

Factorin pistetytöt: Oona 2+1, Iina V 2+1, Kiia 1+1, Venla P 1+0, Minja 0+1, Jatta 0+1

Welhot Musta – FB Factor 3–5
Päivän toinen ottelu oli luonteeltaan aivan erilainen verrattuna aamupäivän otteluun Intoa vastaan. Welhot onnistuivat jo ensimmäisessä vaihdossa maalinteossa ja vaikutti siltä, että ottelusta tulee nopeatempoinen kamppailu. Toisin kuitenkin kävi ja Factorin karvauksen tukkiessa Welhojen hyökkäykset, pelin tempo taantui erittäin rauhalliseksi. Vastahyökkäysten avulla Factor onnistui tekemään tehokkaasti maaleja karaten toisessa erässä jo 1–4 johtoon. Welhot kuitenkin taistelivat vastaan ja onnistuivat kampeamaan itsensä maalin päähän, kunnes viimeisillä minuuteilla Maija sinetöi loppulukemat 3–5.

Factorin pistetytöt: Tuuli 2+0, Elsa 0+2, Iina V 1+0, Maija 1+0, Milla 0+1, Venla P 0+1

Turnauksen tavoitteeseen päästiin ja lopputurnauspaikka saatiin varmistettua jo ennen viimeistä turnausta! Lieksassa pelattaviin kahteen viimeiseen peliin riittää kuitenkin vielä panosta sillä kärkinelikon järjestys voi muuttua vielä täysin. Factorilla onkin mahdollisuus vielä kahdella voitolla voittaa aluesarjan runkosarja.