Ajankohtaista

T17 sarja jatkui Rantakylässä 21.1. Vastassa olivat tässä pienessä turnauksessa Josba ja Into.

Josba – FB Factor 5–6
Josban tiedettiin olevan vahva ja tavoitteena oli oman parhaan pelin kautta pitää lukemat mahdollisimman tiukkoina. Josballa oli vauhtia ja pallo liikkui hyvin, joten puolustuksen täytyi olla hereillä läpi pelin. Ilahduttavinta tässä pelissä oli se, että vaikka mukana oli ketjullinen -08 ja -09 T18 pelaajia, teki T16 pelaajat puolet Factorin maaleista. Isona tekijänä ja plussana tässä pelissä oli myös suoraviivaisuus, joka tuli selkeästi helpommin esiin, kun vastassa oli yksi sarjan kovimpia joukkueita. Pallon kanssa ei pyöritty turhia ja vetoja saatiin maalia kohti aika tehokkaasti, joista maaliin menneet osattiin tällä kertaa sijoittaa hienosti maalivahdin käden alle.

Factorin pistetytöt: Iina V 2+0, Elsa 2+0, Meeri 0+2, Aino 1+0, Oona 1+0, Venla H 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – Into 9–0
Tähän peliin haluttiin enemmän pallokontrollia ja siinä onnistuttiin. Kaikki kentät jatkoivat tasaista tekemistä eikä vastustajalle suotu montaa maalipaikkaa. Into kuitenkin lähti korvaamaan taidokkaasti palloa, ja Factorin päädyssä painotettiin terävyyden ylläpitoa ja syöttelyä, jolla peli pidettäisiin liikkeessä ja näin Factorin hallinnassa. Hyökkäyksessä kuitenkin sorruttiin pallon pyörittelyyn eikä maalipaikkoja saatu yhtä tehokkaasti kuin ensimmäisessä pelissä. T18 kentälliselle maalit kuitenkin maistuivat ja talululla selkeät lukemat.

Factorin pistetytöt: Elsa 3+2, Aino 2+0, Venla P 2+0, Irkku 1+1, Tuuli 0+2, Meeri 1+0, Kiia 0+1, Iina V 0+1, Jatta 0+1

Ottelun tilastot

Edellisen turnauksen nollasaldo saatiin kuitattua neljän pisteen turnauksella. Factor jatkaa kuitenkin viidentenä sarjassa, sillä kärkinelikko on pelannut pelinsä ristiin. Seuraava turnaus pelataan Nilsiässä 3.2.